nightmares993 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Buna seara.De curand am achizitionat laptopul de mai sus. Printre altele, are 4 GB RAM, iar site-ul de un a fost cumparat mi-a facut cadou inca 4 GB RAM, pe care eu ar fi trebuit sa ii Montez.Nicio problema, dar desi memoria este de acelasi tip, pur si simplu nu intra complet in slot, ramane foarte putin afara si nu poate face acel "click", nu inteleg nimic. Daca cineva are vreo idee... Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Ai comparat ambele memorii? Vezi sa fie identice..... Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Extrage memoria montata in calculator si compara. Daca sunt la fel studiaza putin socul memoriei. Aceasta intra prin introducere putin laterala si apasare in jos. Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Sa nu le fii introdus cu tesitura invers,sau mai sunt la unele modele de placi de baza niste cleme mai marisoare alea trebuiesc date complet la capat daca nu sunt date complet nu intra. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Vezi daca placuta cadou este tot DDR3. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Va multumesc pentru raspunsuri.In cele din urma am reusit, a fost necesar sa introduce mai intai unul din colturi, si apoi am fortat putin si a intrat.Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum