Vizitator fussionn Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Salut!Detin un bloc de putere Sharp sm-7700MHK2 impreuna cu un preamplificator Sharp SO-3400.Amplificatorul are urmatoarele caracteristici: .Doresc sa achizitionez 2 din aceste difuzoare http://www.marcodora.bizoo.ro/vanzare/2 ... S-810-400W .Acum ajungem la problema mea, aceste difuzoare au impendanta de 4 ohmi ceea ce inseamna ca eu trebuie sa le conectez la amplificator in serie pentru a avea impendanta de 8 ohmi,ceea ce inseamna o pierdere de putere,nu?Adica daca pe o iesire am 130W RMS,asta o sa fie puterea pe care o scot amandoua difuzoarele,nu numai unul,nu?Daca da,puteti sa imi dati exemple de alte difuzoare pe care le-as putea achizitiona c-am la acelasi pret,probabil cu rezistenta de 8 ohmi?Uite cateva poze: .Multumesc! Link spre comentariu
Luca Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Din specificatile amplificatorului reiese ca are o putere de varf de 2 x 130w in 8 ohm.Iti trebuie 2 boxe de 8 Ohmi. Pe boxe de 4 ohm vei arde finalu amplificatorului.Daca folosesti decat 1 canal amplificatoru va scoate pe acela tot cam 130w pe 8 ohm. Link spre comentariu
Vizitator kapadohios Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Salut mar interesa amplificatorul acela sharp 7700 deaorece al meu sa ars (am toata linia 7700) dak esti dispus sa il vinzi (0742855862) toata stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum