Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Domotec ms-810

Vizitator fussionn

Postări Recomandate

Vizitator fussionn

Salut!Detin un bloc de putere Sharp sm-7700MHK2 impreuna cu un preamplificator Sharp SO-3400.Amplificatorul are urmatoarele caracteristici: Posted Image .Doresc sa achizitionez 2 din aceste difuzoare http://www.marcodora.bizoo.ro/vanzare/2 ... S-810-400W .Acum ajungem la problema mea, aceste difuzoare au impendanta de 4 ohmi ceea ce inseamna ca eu trebuie sa le conectez la amplificator in serie pentru a avea impendanta de 8 ohmi,ceea ce inseamna o pierdere de putere,nu?Adica daca pe o iesire am 130W RMS,asta o sa fie puterea pe care o scot amandoua difuzoarele,nu numai unul,nu?Daca da,puteti sa imi dati exemple de alte difuzoare pe care le-as putea achizitiona c-am la acelasi pret,probabil cu rezistenta de 8 ohmi?Uite cateva poze: Posted Image Posted Image Posted Image .Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

1

Top autori în acest subiect

Din specificatile amplificatorului reiese ca are o putere de varf de 2 x 130w in 8 ohm.Iti trebuie 2 boxe de 8 Ohmi. Pe boxe de 4 ohm vei arde finalu amplificatorului.Daca folosesti decat 1 canal amplificatoru va scoate pe acela tot cam 130w pe 8 ohm.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări