Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se obţin 50W în sarcină 6p3s(e) push-pull

Vizitator

Postări Recomandate

Acest gen de configuraţie(push-pull) se poate utiliza şi pentru g-807(gu-50) etc (cu modificări Ua respectiv Ug2 tuburi finale).Curentul prin circuitele catodice 6n6p în repaos 10mA fiecare catod.+380V(în sarcină maximă) a se citi +380Vcc când la ieşire în sarcină dezvolta 50W.

post-18717-13982951987_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

http://oi62.tinypic.com/r8co5w.jpg

Nu ai pragatire în domeniu der_doktor clar/evident ca atare nu înţelegi cum cfg pp-6p3s în clasa AB2 cu intrare în regim pozitiv gc-6P3S(regim de curent gc) se obţin ăia 50W-sinus putere utilă în sarcină.

Etajul de atac 6n6(repetor)cuplat galvanic cu gc-6p3s(e) poate conduce gc în regim de curent.  http://www.elforum.info/uploads/monthly_11_2012/post-18717-13982951987.jpg

chiar şi pentru frecvente mici (suplimentar acest cuplaj galvanic 6n6/6p3s nu duce la fugă a fazei pentru frecvenţe mici nefiind un cuplaj capacitiv sau inductiv)

50W putere utilă în sarcina(adecvată) se obţin în cfg PP-6P3S(E) clasa AB2 când grila de comandă 6p3s poate fi condusă în regim pozitiv.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Da domnule vera...,trebuie să acceptăm ca unii ştiu doar să măsoare(nimic altceva dincolo de măsurători).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

E adevarat Valderama ce spui cu AB2 dar in exemplul dat de tine FIX din valorile rezistentelor e adus finalul in AB2 iar valorile nu sunt specificate. Aceeasi schema poate sa functioneze si in AB1 cu alte valori. Da, 6n6p POATE ataca cu curent o grila de 6p3s daca e corect proiectata schema. Cind ai zis de 50W cu PP 6p3s imediat m-am gindit la AB2 chiar daca nu am facut nici un amplificator in AB2.

Link spre comentariu

Multumesc pt aprecieri, @valderama. Poate puneti schema completa cu valorile pieselor si rezultatele masuratorilor, ma gandesc ca a-ti realizat-o real si nu doar in ''paint''. Asta ca sa justificati cei 50W din titlu.

Link spre comentariu

Nu trebuie justificată/masurată evidenţa der_doktor am precizat suficient/îndeajuns sarcina anod-anod regimul de alimentare şi clasa de funcţionare cu atacul aferent în rest "apă de ploaie",oricum  dacă ştii să cauţi găseşti pe forum schemă cu valori bine/riguros precizate.

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

@misa Nu numai din valorile rezistenţelor(AB2 curent gc) ,în special din atacul gc-6p3s dat simplu cu repetor pe catod(6n6p).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

da ,am spus că sunt valorile rezistive pe forum în secţiunea asta ,poftim un exemplu etaj de atac(6n6p) cu valori precizate

http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2012/post-18717-139829454456.jpg

În titlu subiect scrie  Cum se obţin 50W în sarcină 6p3s(e) push-pull adică sarcina anod-anod precizată regimul de alimentare precizat clasa de funcţionare precizată atacul capabil să conducă grila de comandă 6P3S precizat ,nu ştiu ce vrei să adaug.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări