Vizitator Mircel Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 ...sa pui becuri de la cea mai tare firma, ca tot le ardea!Nu cred!Îl rog pe iniţiatorul acestui topic să cumpere becuri Tungsram de 35-55 lei bucata şi sunt convins că nu se vor mai arde ...aşa de repede. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Posibil , la 50lei nici eu nu as cumpara > eu sunt genul> nici foarte ieftin dar nici foarte scump ! Link spre comentariu
Vizitator robi1974 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 un blitz puternic dupa care se stinge becul...acelasi lucru: doua blitzuri si bezna... Care pot fi cauzele?Becuri proaste, de 2 bani!Suntem prea săraci ca să ne cumpărăm lucruri ieftine!Din contra, Cele mai scumpe de pe piata Philips Blue Vision cu 50Ron bucata. Stiu ca exista in lume si mai bun/scump de ex. PIAA dar nu se prea gasesc la noi. Oricum primul set care sa ars a tinut 3 ani iar al doilea set la care sau ars ambele faze (tot Philips dar ceva Power Vision) cred ca aveau 5-6 ani(din care in ultimii 3 ani au stat ca si rezerva).PS. Si oricat de ieftine ar fi nu se ardeau ambele becuri deodata la doua seturi.Despre Xenon ce parere aveti? Link spre comentariu
alfabit Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Despre Xenon ce parere aveti?Lumina e perfecta, cea mai buna pe care o poti obtine la farurile auto, noaptea vezi indicatoarele rutiere superelegant ( vorbesc de xenoane 6000K )Problema e ca legea nu iti permite, e singura treaba nasoala, se lasa cu ridicare de CI... Se pot monta decit pe masini prevazute cu faruri cu lupa si instalatie de spalare faruri, ambele omologate RAR. Eu am avut la o masina pe care am vindut-o, ajunsesem sa merg decit noaptea la drum lung asa de bine ma simteam pe drum luminat cu xenon. N-am avut probleme cu legea, pe la ora 2 noaptea nu i-am vazut pe drum. Si mergeam decit cu faza scurta, lunga e distrugatoare pentru cei din sens opus.Acuma, e treaba ta, cum te hotarasti dpdv tehnic si legal ti-am explicat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum