Marian Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Cit de greu crezi ca-i traful ala???Boss, cred ca el se referea la traful de retea... @akinad3 pentru sursa in comutatie, spre exemplu pentru o putere audio de 2*40W este nevoie de o sursa care sa livreze minim 130W, si estimand un randament de 80% al sursei din alimentare de 12V vei consuma un curent de aproximativ 13A, imposibil de obtinut asa ceva din baterie de 9V, nu poti ocoli legile fizicii Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 cred ca el se referea la traful de retea ... crezi...vreau sa fie portabil@akinad3 uite si aici o varianta de alimentare utilizabila in cazul unui aparat portabil, cu alimentare de la acumulator. Sursa are o greutate destul de redusa.http://sound.westhost.com/project89.htm Link spre comentariu
Vizitator akinad3 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 bateria de 9V pentru corectorul de ton si VU-metru.Mda.. Din cate observ si la sursa in comutatie trebuie transformator de separatie, deci pica si asta.Trecem a transformator. Cam pe la pret se gasesc? (ca pe Maica Domnului e cam scump) Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Cauta la bazar si gasesti mai ieftin.viewforum.php?f=59Daca optezi pentru alimentare de la retea NU mai este portabil. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 ... crezi...Pai am presupus si eu bazandu-ma pe spusele sale @akinad3 nimic nu este simplu, la sursa in comutatie traful nu are doar rol de izolare devreme ce spre exemplu la alimentarea sursei din acumulatori auto nu mai este nevoie de izolare ca tensiunea este mica si totusi se foloseste traf, si asta deoarece traful permite tensiuni multiple la iesire. Link spre comentariu
Vizitator akinad3 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 No bun, prin portabilitate inteleg ca nu se rupe punga cu el :rade:Nu are nimic daca ii trebuie 220, dar sa nu aiba 10kg.. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Depinde de puterea amplifului... un amp serios de 2 x 50W cu alimentare la transformator trece lejer de 10kg...AS2050 avea 20kg... Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 AS2050... de ce n-am eu carcasa aia...cu radiatoare cu tot dar deja sunt off-topik.@akinad3 tocmai asta este problema ca un traf bun de retea este greu, nu poti evita asta. Daca optezi pentru transformator de retea atunci cauta unul la 2x20Vca, 150VA. Link spre comentariu
Vizitator akinad3 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Ok. Si atunci ce C.I. imi recomandati? Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Pentru alimentarile sugerate de mine ( menite sa-ti asigure puterea ceruta si in sarcini de 8 Ohm asa cum ai specificat ), banalul TDA7294 poate reprezenta o alegere potrivita, ai aici http://elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=39655&hilit=Amplificator+TDA7294 pagini intregi de lecturat cu tot ce ai nevoie sa stii despre el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum