Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

legare difuzor cu 2 bobine

Vizitator alecuturbo

Postări Recomandate

Vizitator alecuturbo

Va cer scuze daca sa discutat dar, Imi poate spune cineva daca se poate lega un Hertz es300d (2 bobine de 4 ohmi) la un amplificator Magnat classic 360 (4 X 90w-4 ohmi, 2X 90w +1X180w la 4 ohmi sau 2X180w la 4 ohmi bridge)?S-ar putea lega fiecare bobina la cate un canal in punte (180w canal)?MUltumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

2

• Mircea Bartic

1

• Bogdi16

1

• ursus2

1

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

Si eu cred ca ar merge , ai totusi grija sa nu pui curentii prin bobine in antifaza :snakeman: . Daca vezi ca la volum mic se aude foarte incet sau deloc nu insista ca poti strica difuzorul . Verifica din nou legaturile si incearca din nou .

Link spre comentariu

Legarea in antifaza duce uneori..(nu de fiecare data) la anularea basului.Atasez mai jos...o mica teorie ..despre Dual VOice Coil DriversDaca cineva nu stie engleza foarte..bine.Ma voi incumeta sa traduc in romana :smt006

Link spre comentariu

La legarea in antifaza ,daca semnalul de intrare in statie e stereo se va anula doar bas-ul (pt ca bas-ul de cele ma multe ori e mono ) in difuzor auzindu-se doar ceva frecvente medii ciudate . Daca semnalul de intrare e mono, teoretic ar trebui sa se anuleze tot si n-ar mai trebui sa se auda nimic.

Link spre comentariu

difuzorul nu e perfect deci chiar cu semnale identice tot se va auzi ceva f incet.Nu e bine sa faci sporturi extreme de genul asta ca ramai fara difuzor pt ca stand pe loc racirea e ceva mai slaba si tinut asa multa vreme crapa.Dar pana sa crape te prinzi tu ca ceva nu e in regula si inversezi o bobina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări