Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Formatare partitie windows

Vlad Mihai

Postări Recomandate

Salut, am un laptop care nu are dvd rom, si instalez windows de pe hard cu daemon tools, dar am o problemă... Vedeti am instalat prima data windows 7 in alta partitie decat C(cea principala) ca sa pot sterge partitia după dar nu pot sterge partitia cu windowsul vechi. Cum se poate sterge o partitie cu windows pe ea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad Mihai

3

• Craciun

1

• FLORIN IORDACHE

1

• iod2

1

Top autori în acest subiect

Salut, am un laptop care nu are dvd rom

Buna seara ! Eu vad ca nu are nici marca si nici model acest laptop. :rade: Asteptam mai multe informatii despre acest laptop !!!
Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Un laptop fara unitate optica pare sa fie ceva mai nou. Ce-ai pus pe stick? Ca sa fie butabil iti trebuie formatare cu WinToBootic pentru win7 sau HPUsbFormatter care rescrie MBR.

Unitate optica prin usb ai incercat? Se poate conecta HDD-ul pe alta unitate fie direct, fie prin interfata sata-usb, formatezi, repartitionezi si dai clean install. Repartitionarea o poti face si cu un win7 live usb, e mai usor de facut decat un live xp care s-ar putea sa nu-ti vada hdd-ul. E hdd Pata sau Sata? Pata sunt vazute si de un XP live mini.

http://postimage.org/image/scumhf29b/ Ar fi bun si un Hiren's Boot CD daca totusi nu-ti merge bootarea de pe stick.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări