Vlad Mihai Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Salut, am un laptop care nu are dvd rom, si instalez windows de pe hard cu daemon tools, dar am o problemă... Vedeti am instalat prima data windows 7 in alta partitie decat C(cea principala) ca sa pot sterge partitia după dar nu pot sterge partitia cu windowsul vechi. Cum se poate sterge o partitie cu windows pe ea? Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 nu s tiu ce partitie cu daimion tool faci tu, dar eu inca nu am auzit, poate am multe de invat....chestea e. de ce nu iti faci un stik bootabil si ai rezolvat toate probleme, Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 nu buteaza de pe stick. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Salut, am un laptop care nu are dvd romBuna seara ! Eu vad ca nu are nici marca si nici model acest laptop. Asteptam mai multe informatii despre acest laptop !!! Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 contează aşa tare? Vreau să ştiu cum şterg o partitie fortat din windows. Un program ceva că nu găsesc. Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Partition MagicSucces Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Un laptop fara unitate optica pare sa fie ceva mai nou. Ce-ai pus pe stick? Ca sa fie butabil iti trebuie formatare cu WinToBootic pentru win7 sau HPUsbFormatter care rescrie MBR. Unitate optica prin usb ai incercat? Se poate conecta HDD-ul pe alta unitate fie direct, fie prin interfata sata-usb, formatezi, repartitionezi si dai clean install. Repartitionarea o poti face si cu un win7 live usb, e mai usor de facut decat un live xp care s-ar putea sa nu-ti vada hdd-ul. E hdd Pata sau Sata? Pata sunt vazute si de un XP live mini. http://postimage.org/image/scumhf29b/ Ar fi bun si un Hiren's Boot CD daca totusi nu-ti merge bootarea de pe stick. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum