Vizitator me_gaton Postat Iunie 10, 2006 Partajează Postat Iunie 10, 2006 Salut,am si eu un mic ajutor.cine ma poate ajuta cu niste parametri la un difuzor atto de 100w cred ca muzicali iata seria:W1228 are diametrul de 32,7cm este argintiu cu centrul negru pe cauciuc,pe 8 ohmi,atata stiu de difuzorul acesta...osa dau si poza la dif daca e nevoie...cred...multumesc! Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 10, 2006 Partajează Postat Iunie 10, 2006 Daca nu reusesti nici cum sa ii afli parametrii, dupa ce il rodezi mergi la Vasile sa ti-l masoare. :partyman: Rodajul e bine sa il faci pt ca parametrii sa se stabilizeze.Asculta muzica pe el, asa cum e fara cutie. Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Iunie 10, 2006 Partajează Postat Iunie 10, 2006 da..asta mi-a zis si fratemiu cu faza de vasile,deocamdata i-am facut rodajul,stiu ca treb sa ascult vreo juma de ora la el..ca sa isi dea "drumu" sa zic asa....deocamdata nu am cand sa trec pe la vasile..dar osa il contactez..oricum ms ptr sfaturi :partyman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 10, 2006 Partajează Postat Iunie 10, 2006 e prea putinincearca sa ii dai cu semnal timp de cateva ore bune pe el (macar 12) si macar la 25% din puterea rms Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 aha..e asta nu stiam ca treb sa ii dau vreo 12 ore :rolleyes: asa...l-am probat de un amplificator de 50w muzicali...si i-am dat la maxim..ca ptr el..e bine 50w muzicali(pe un integrat TDA2050),oricum ms incodata de sfaturi Link spre comentariu
cipa_maria Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 dap da' nu ai auzit de google?? :smt003 mai cauta si tu nu astepta mura in gura.. :supz: Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 da man,da asta nu e firma precum sony sau alte firme recunoscute,am cautat prima oara pe google inainte de a posta pe acest forum, :weedman: si nu am gasit nimik...eee..mai incerc..hai noroace Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 nu gasesti nimik pe google....asta e firma de gen bluetech, ce nu o sa gasesti pe google asemenea dif...sau mai bine zis asemenea firma..e chinezarae.. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 http://www.epanorama.net/documents/audi ... eters.html incearca prima data asa. Ca generator de ton folosesti placa de sunet. Ar fi bine sa ai si un amplifcator. Daca ai corectii de ton la ele, vezi sa le pui pe 0. Verifica asta cu voltmetru. Sa ai aceasi tensiune la un nivel de iesire in banda 20-200Hz. Ca sa forjezi rapid diful da-i un semnal de 20Hz asa in aer..fara incinta. Ai grija sa nu dai prea tare ca sa nu ii zbori membrana, asa cat sa aiba cursa de vreo 5mm in fiecare parte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum