Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spectrum Analyser (Bargraph)

xragon

Postări Recomandate

Buna ziua/seara everyone! As dori sa fac un spectru ca in winamp dar cu bargraph-uri ! Daca stiti cu sa fac conexiunile sa imi spuneti pentru ca sunt incepator la capitolul inventii :qetrwe ! Ajutatima va rog , daca are cineva sau daca gasiti pe internet ceva clar sa inteleg! As vrea sa il pun la pc ( jack ) , iar alimentarea ( eu am un alimentator de 12 volti si 500 mA ) ! va multumesc! :da Astept raspunsurile dumneavoastre ! :freaza: In genu acesta Verde sau Albastru !

post-68562-13982951947_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• xragon

3

• adicontakt

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da asta si pe mine ma enerveaza , dar acum nu stau sa sa caut 10 ore prin toate topicurile !!!!Ati inteles dumneavoastra .......Va Astept raspunsurile!!! :da :da

asa cu controlere luminozitate, viteza etc... scarita,linii,bara intreaga.....
Link spre comentariu

da este posibil ca afisajul sa nu mai fie acelasi , dar cea ce foloseste el am vazut ca este display si nu bargraph in linkurile de mai jos....as dori detaliat toata chestia asta, nu cu toate jocurile dar sa fie explicit pe intelesul meu !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări