Administratori Badman Postat Noiembrie 10, 2012 Administratori Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Tevile de arma nu se gauresc, se foreaza!mda... tare termenul asta dar tot o gaurire este Link spre comentariu
mecomanv Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Evident ca este asa dar aici e vorba de o teava care are deja un alezaj .... cu asta cum ramane Ion_bumbu?PS . Ma bucur Vasile ca nu-ti place viloenta si armele..... Cei slabi au recurs la ajutorul lor .... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 @ Vasile , da dreak stie de unde l`au scos termenul asta !Parca ar umbla dupa petrol!Da daca stai de vorba cu un impatimit sau armurier daca`i zici de gauritul tevilor ala sare`n sus ca nu vrea arma de panoplie! @mecomanv De unde vrei sa stiu eu asta?Da volumul 2 jos si vezi ce poti adapta.Sint descrise ceva scule pe acolo.Lucrarea se face pe un strung mai mare parca.Oricum sint de folos cele 2 volume chiar daca nu sintem armurieri.Grig Link spre comentariu
PL500 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Cred ca termenul de forare este folosit deoarece si principiul este asemanator:Prin burghiu (pardon foreza) se sufla aer comprimat sau lichid, probabil cu scop de racire sau/si pt. a se elimina aschiile.http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_drill PS . Ma bucur Vasile ca nu-ti place viloenta si armele..... Cei slabi au recurs la ajutorul lor ....Referitor la arme, detin in mod legal arma (arma de tir), recunosc ca imi plac, nici mie nu imi placeviolenta si consider ca ,,nu armele omoara ci oamenii omoara". Link spre comentariu
mecomanv Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Nu armele uciud ,dar au acest scop ,si cand o ai la indemana, lui michiduta ,ii mai usor sa-ti ia mintile .Multe marturii a multor criminali confirma acest lucru:"nici nu stiu cum sa-ntamplat..."Daca ma duc mai la profunzime , in mintea unei persoane care doreste o arma pt autoaparere ,constat ca acest lucru se intampla pt ca este.... egoist si fricos.Nu trebuie decat sa ne analizam pe noi insine ca sa gasim raspunsurile .....Uupsss am luat-o pe ulei,,,,,si am deviat de la alezorul in discutie ,si indata ne dam cu halba de bere in cap Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 ...Uupsss am luat-o pe ulei...Nu stiu de ce, dar am impresia ca este mai mult decat atat. Luand de baza subiectul offtopic, nici nu ai observat postarea mea, care de fapt raspunde cu o solutie concreta, la problema ta. Link spre comentariu
mecomanv Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Am crezut ca sunt la carciuma:)......Am vazut postul dein pag precedenta.Voi face un alezor ,si cand voi ispravi ,fac foto, si va spun ce a iesit. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 11, 2012 Administratori Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 daca vrei doar sa ai acelasi diametru si nu tii sa fie gaura si perfect dreapta atunci rezolvi destul de usor cu cap de un alezor, vezi poate gasesti prin piata la cei care vand vechituri ceva alezoare mari, nu stiu de unde esti ca nu ti-ai trecut locatia dar eu cel putin la Obor(in spate la piata de vechituri) am vazut tot felul de ciudatenii de scule Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Ii spune "foreza" pentru ca spre deosebire de burghiu nu taie cu muchia laterala, ci doar cu cea frontala, pe o singura latura. Apoi are o zona calibrata, cam de o data, pana la o data si jumatate diametrul. Aceasta zona urmareste exact traiectoria gaurii si mentine rectilinitatea. Prin orificiul din capat, se face o racire, de obicei cu petrol lampant, care asigura si evacuarea aschiilor pe langa coada mai subtire decat capul carotier. Link spre comentariu
pusu Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 @mecomanv. Nu ne spui la ce-ti trebuie piesa asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 ...Vreu sa fac o masina de injectat mase plastice,daca tot m-a intrebat Petrica. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Nu confundati teava de pusca cu aceasta teava din inox. Cine a lucrat cu materiale din inox, stie foarte bine cum se prelucreaza acest material. In nici un caz cu alezorul. Cred ca mai bine ar fi o renuntare la acest proiect. Sa ne anunti si pe noi cand rezolvi problema, dar mai important este , cand...... Petrica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum