Fernandes Postat Iunie 11, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2006 Astfel de montaje sunt scoase pe banda rulanta nefiind probate deoarece am gasit 3 intreruperi fine in cablaj ele fiind acoperite cu lac.Acum merge statia dar se incalzesc finalii f f tare(logic pusi pe radiator).Nu stiu ce sa fac! Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Eu cand am facut amplificatorul pt baiatul ala iam pus un radiator pe un final avand marimea de 10cm inaltine, 14 cm latime si grosi cam de 2 cm si nu avea probleme, cu toate ca vara cand mai mergeam la cineva la curte ii punea un ventilator sa ii metina reci , integratele tale sunt izolate fatza de radiator? incearca sa alimentezi cate un final separat la alimentarea care o ai..sar putea ca ce folosesti tu momentan sa nu iti fac fatza pt ambi finali si vezi ce rezultate iti da la fiecare. Pacat nu sunt si probati...stiu ca cei de la conex probeaza mantajele inainte de a le pune a vanzare....oricum cel mai bine iti luai tu piesele si til faceai tu, mai verifica schema odata si cand esti convins ca e la fel pune in functiune unu cate unu..nu le da drumu la amnadoi odata...asteptam raspuns Link spre comentariu
Fernandes Postat Iunie 11, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2006 Finalii sunt izolati de radiator(80x60x30), iar daca nu ar face fata traful ar trebui sa se incalzeasca finalii???Cand statia merge in gol nu se incalzeste iar cand conectez calculatorul sau mp3-ul indiferent daca pun preamp sau nu, indiferent daca ascult o mel sau nu ei se incalzesc, in 10 sec nu mai poti sa tii mana pe ei.Kitul nu l-am luat de la conex ci de la alt magazin tot de pe acolo.O sa incerc sa alimentez separat cum ai zis tu extasy, multumesc pt raspunsuri daca nu merge nici asa imi cumpar alt kit de la conex, si traf si conzi si diode si radiator de 300x150x50 si toate cele.Multumesc inca o data celor care m-au ajutat. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Lol..nu isi are rostul sa arunci bani pe alte kituri....stiu ca nu leai luat pe alea de la conex....chestia cu incinsul mi sa inplat si mie odata la un kit cu TDA7295 care scoate 80W muzicali si are aceeasi schema cu a ta, am legat toatelegaturi de masa la un loc si problema a disparut....eu lam alimentat la un trasformator toroidal de 2x18V c.a. si cand functiona avea 22V c.c. , sa nu ai probleme de la transformator, sa nu dea tensiune egala pe amandoua ramurile, fai o proba la fiecare pe rand si la intrare sa faci scurt sa vezi daca se incing la fel de rau...normal daca i intrarea in scurt nu baga semnal si ar trebui sa se mentina reci, btw amplificatorul scoate cam 70W reali normal si daca nu reusesti sa il rezolvi si vrei sa iti iei altul eu iti recomand sa til faci singur sa nu dai de aceleasi probleme gen lipituri reci..cablaj intrerupt...:( Link spre comentariu
cipa_maria Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 buna recomandare.. bravooo.. mi-a placut ce ati scris pe aici!!! :rock: probabil nu ii place sa munceasca si de asta nu ii mere nika.. asa ca pune mana si munceste daca vrei sa mearga ceva.. :finga: :axe: :axe: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 LOL...posibilsa nu ii placa sa munceasca de a luat montajele deja facute...dar eu am spus ceva gresit...eu incercam sa il ajut pe om Link spre comentariu
Fernandes Postat Iunie 12, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2006 Mie imi place sa muncesc deaia m-am apucat sa imi fac sistem 5.1 dar faza este ca nu prea stiu bine.O sa mai incerc sa rezolv problema dar nu am timp deaia vroiam sa cumapar alta.Acum o sa iau vacanta si o sa incerc sa repar.Si am aceeasi tensiune pe ambele ramuri. Link spre comentariu
Fernandes Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 Ca sa nu imi ziceti ca nu muncesc ma apuc de statie de la 0.Acum aveti vreo recomandare de schema cu TDA 7294 in punte??Am cautat pe google si nu prea am gasit decat cu un final. Link spre comentariu
Fernandes Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 Am gasit, acum ce ziceti de schema?? Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Am avut revista si de la sta in punte, dar am pierduto pe la alti :( stiu ca scoate 175W reali din ce zicea in revista si 250W muzicali, ce zic...bafta la proiect si ai grija cum il faci...sper sa iti reuseasca....cu toate ca de banii astia tias recomanda sa iti faci un amplificator pe mosfet-uri, de exemplu daca iti iei doua montaje gata facute de la conex cu tda-urile in punte te costa 1.200.000, dar daca iti iei 1 kit de 2x150W gata facute de la vasile pe mosfet te costa 1.000.000, dar nu se compara sunetul scos de tda cu sunetul scos de mosfet, pe scurt cel pe mosfet are distorsiuni mai mici, are un sunet mai placut. Aici ai link-ul cu amplificatorul de care zic pe mosfet http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=31 si fa si tu o comparatie la caracteristicile date de tda si cele cu mosfet. P.S. la kiturile de la vasile garantez ca sunt probate si daca respecti alimentare si tot ce zice acolo iti merg sigur Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Sau daca nu il poti incerca pe acesta are o putere mai mare ca cel dinainte si te rezumi la celasi pretz http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=291 , in caz ca nu vrei sa iei tu kitul gata facut cauta pe net ca vei gasi o schema sa til faci singur Link spre comentariu
Fernandes Postat Iunie 13, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2006 Faza este ca imi trebuie mono nu stereo. Voi opta pt kitul cu tda pt ca am deja finalii iar restul pieselor costa f putin.As fi luat ampul pe mosfet dar ma costa destul de mult alimentarea la statie+un radiator,etc etc..Ms mult pt ajutorul acordat si sper sa reusesc!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Extasy2525 Merci de reclama, ai dreptate, inca nu sa fugarit niciunul din kiturile mele. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Cu placere Vasile, eu indrum oameni spre ceva bun :)Fernandes...ce pot sa zic....bafta si asteptam sa ne zici ce a iesit Link spre comentariu
unGuru Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 @Extasy2525: nu se compara sunetul scos de tda cu sunetul scos de mosfetI-auzi ce se spune despre TDA7294: "100W DMOS AUDIO AMPLIFIER".. sau pentru tine DMOS sint niste bipolari?! :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum