Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

COD casetofon renault

Vizitator savu200

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

2

• mdll

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un cod pentru un casetofon Model : 22DC259 /62T0O918RN259F10186039FD0501280186039

In primul rand nu ai postat unde trebuie...si in al doilea rand nu ai dreptul la cod dupa serial pt ca nu ai minim 50 de postari pe forum....
Link spre comentariu
Vizitator savu200

Ca nu am postat unde trebuie imi cer scuze. Nu am gasit topicul referitor si forum-ul nu are optiune de search. Dar ca nu am acces la cod pentru ca nu am 50 postari mi se parea un pic aiurea. Pai forumul asta ajuata oameni sau doar ii obliga sa faca spam de postari? ... mai sunt si alte forumuri cu acest specific o sa ma adresez in alta parte in acest caz, dar nu pot sa recoamand mai departe acest forum .

Link spre comentariu
Vizitator savu200

cum spuneam sunt forumuri care chiar incearca sa ajute oameni codul este 1096 poate mai ajuta cineva. Voi ramaneti cu cele 50 postari si cu un client nemultumit care o sa spuna mai departe!

Link spre comentariu

cum spuneam sunt forumuri care chiar incearca sa ajute oameni codul este 1096 poate mai ajuta cineva. Voi ramaneti cu cele 50 postari si cu un client nemultumit care o sa spuna mai departe!

client,,,auzi la el :ras: ..da ce domne platesti ca sa intri aici? nu iti place du-te unde ai treaba
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări