Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum insumez semnalul video de la camerele de supraveghere ?

Vizitator antares

Postări Recomandate

Vizitator antares

Am procurat 8 camere de supraveghere si o comanda IR cu 8 canale ( AD-IR-DRIVER08 cu telecomanda

COD: 33040 - Care este o comanda IR , 8 canale /Setare functionare de tip Momentan sau On/Off setabile individual pe fiecare releu, Functie invatare telecomanda / 8 Relee 10A/220Vac / Ualim12Vcc / Telecomanda uzuala tip RC5, ) .

Cu ajutorul comenzii IR cu 8 canale aleg ce camera vreau sa o alimentez cu tensiunea de 12Vcc data de un acumulator auto , iar semnalul video de la cele 8 camere le-am unit astfel ca in televizor sa intre un singur cablu video .!

Tot sistemul functioneaza dar imaginile sunt neclare ( apar doua trei contururi , ca si cand imaginea este miscata .

Cum pot insuma semnalul video de la cele 8 camere ca sa am o singura iesire si imagimea sa fie clara fara armonice ??? .

Eu m-am gandit adaug 8 relee in care sa intre semnalul video de la cele 8 camere pe contactul ND al fiecarui releu, iar semnalul video de pe borna comuna C a fiecarui releu sa-l unesc ca sa am o singura iesire video .

Astept cu nerabdare un sfat in acest sens .

Va multumesc anticipat .

Adresa mea de e-mail este [email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imaginile dublate se datorează reflexiilor de semnal.Reflexiile de semnal apar datorită neadaptării impedanţelor.Soluţia ar fi să faci un sumator cu adaptare de impedanţă, sau să foloseşti relee pentru alegerea camerelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări