Vizitator badboy20cm Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Seara buna am si eu cateva nelamuriri ..In Prima parte :Am 2 butoane de dezaburire luneta ,de la masina ,nu au functia On\of cii pe impuls ....Eu vreau sa folosesc acele butoane cu impuls la incalzirea in scaune,iar atunci cand apas sa imi cupleze sau decupleze asa cum fac atunci cand sunt pt dezaburire ..Ce releu sau ce imi trebuie ca sa imi functioneze in ON \OF ? Daca pute-ti sa-mi face-ti o schema simpla...MultumescA doua parte :Mi-au dat cei de la RCs un decodor Humax Digi....dar nu sunt multumit de el ....Ma deranjeaza sonorul .EU la TV LCD LG dau volumull mic la 10%-15% iar din decodor il folosesc la 65-80 ...problema e ca daca din decodor las incet de tot ,se aude bazait gros.usor .....Exact cum erau aparatale audio vechi....A doua chestie e ca la unele posturi TV cand apare pe fundal scrisul cu alb sonorul bazaie\bruiaza la fiecare aparitie a scrisului..,asta numai daca nu am sonorul tare la decodor....Parca zici ca am televizor antic si dedemult....TV si decodorul era conectat prin cablu Euroscart......Am renuntat la el si am pus RCa ....sunetul este m-ai bun dar tot nu e satisfacator..TV fara decodor se aude super la orice vol ,,si la 1 % nu bazaie nimic...cu alte cuvinte nu are nimic TV si de vina ar fii acel decodor .....Ave-ti vreo idee ce as putea sa ii fac sa nu mai bruieze sunetul ? Link spre comentariu
Vizitator badboy20cm Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 NIci o idee la nici un punct ? Link spre comentariu
Vizitator badboy20cm Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Nimic nimic ,cum sa fac cu ajutorul unui buton pulse ,sa mearga on \of Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum