Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena externa modem wireless romtelecom

Vizitator khristyan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

2

• dem3ntor

1

• maxente

1

• oasisone

1

Top autori în acest subiect

Poti.

Pe placa sunt si mufe pentru asta insa nu stiu unde gasesti conectori pentru ele,eventual sa le schimbi cu unele cum sunt la placile de laptop apoi un cablu,pigtail (UFL la ce mufa ai) sau asa ceva si pui antene externe.

Sau schimbi pozitia a doi condesatori pe placa si poti folosi ceva mufe de antena externa de la alte routere.

Posted Image

Condesatoriii ii montezi cum am arata in imagine si cablurile de antena le lipesti pe celalat parte a cablajului.

Ai acolo marcat TP1 si TP2 punctul central e firul cald si cercul e tresa.

Link spre comentariu

Da, intr-adevar modemurile alea au un semnal la wireles de toata jena.Am avut si eu un modem ca ala pana sa ma mut la concurenta.Din cate imi aduc aminte eu cand l-am desfacut am vazut acele mufe pentru antena exterioara, se pot monta antenute ca cele de la laptop au mufele la fel

Link spre comentariu

Dar toate haweiurile au asa semnal slab?De ce nu se mai folosesc Thomsonurile 586 care aveau semnal f puternic?La MT 882 sau alt router (fara wireless) e posibil implementarea unui dispozitiv wireless? Adica modificarea ca sa aibe apoi si wireless??

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

La un router wireless am schimbat antena originala cu un bi-quad http://www.antennamagus.com/blog/?p=216 , am obtinut una semidirectionala. Gain semnificativ am avut si conectand-o la un http://www.itchasers.com/store/products ... apter.html folosind aceeasi antena. Cu o antena optimizata reduci doar pierderile, Tx/Rx power fiind determinate de hardware-ul modemului.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Degeaba pui o antena mai puternica daca modemul nu are putere sa emita, nu prea rezolvi mai nimic cu astfel de modificari, mai degraba ai face cum ti-a spus colegul, iti iei un router sau un range extender. Si vezi ca s-ar putea ca modemul ala sa fie luat in custodie, deci nu ai voie sa umbli la el altfel il platesti, deci nu rezolvi nimic. Ia-ti un router, un http://www.emag.ro/router-wireless-n-gigabit-tp-link-tl-wr1043nd/pd/ER2Z2BBBM/ este arhisuficient, are o acoperire foarte buna pentru pretul care il are.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări