Vizitator khristyan Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 salut, pot sa adaptez o antena externa modemului primit de la romtelecom model Huawei HG655b ?a facut cineva ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Are semnal prea slab sau ce? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Poti. Pe placa sunt si mufe pentru asta insa nu stiu unde gasesti conectori pentru ele,eventual sa le schimbi cu unele cum sunt la placile de laptop apoi un cablu,pigtail (UFL la ce mufa ai) sau asa ceva si pui antene externe. Sau schimbi pozitia a doi condesatori pe placa si poti folosi ceva mufe de antena externa de la alte routere. Condesatoriii ii montezi cum am arata in imagine si cablurile de antena le lipesti pe celalat parte a cablajului. Ai acolo marcat TP1 si TP2 punctul central e firul cald si cercul e tresa. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Da, intr-adevar modemurile alea au un semnal la wireles de toata jena.Am avut si eu un modem ca ala pana sa ma mut la concurenta.Din cate imi aduc aminte eu cand l-am desfacut am vazut acele mufe pentru antena exterioara, se pot monta antenute ca cele de la laptop au mufele la fel Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Dar toate haweiurile au asa semnal slab?De ce nu se mai folosesc Thomsonurile 586 care aveau semnal f puternic?La MT 882 sau alt router (fara wireless) e posibil implementarea unui dispozitiv wireless? Adica modificarea ca sa aibe apoi si wireless?? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Nu se potrivesc cele da laptop,sunt alt standard.Referitor la Thompson,nu cred.Doar adaugarea unui router cu wireless in circuit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Dar thomson 546 e cam acelasi cu 585 doar ca 585 are wireless. De aceea spuneam.Despre MT 882 insa ar fi vreo posibilitate? Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 La un router wireless am schimbat antena originala cu un bi-quad http://www.antennamagus.com/blog/?p=216 , am obtinut una semidirectionala. Gain semnificativ am avut si conectand-o la un http://www.itchasers.com/store/products ... apter.html folosind aceeasi antena. Cu o antena optimizata reduci doar pierderile, Tx/Rx power fiind determinate de hardware-ul modemului. Link spre comentariu
oasisone Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 nu merita efortul, cel mai simplu este de cumparat un access point ieftin si legat cu un cablu utp. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 salut la poza de mai sus sunt 2 mufe pentru antena, eu am doar o antena de la un laptop, la care ar trebui sa o conectez? Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Despre MT 882 insa ar fi vreo posibilitate? Nu se poate. Dar daca s-ar putea,exista totusi o posibilitate,costul e mai mare decat al unui sistem gata dotat. Link spre comentariu
Laur r Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Degeaba pui o antena mai puternica daca modemul nu are putere sa emita, nu prea rezolvi mai nimic cu astfel de modificari, mai degraba ai face cum ti-a spus colegul, iti iei un router sau un range extender. Si vezi ca s-ar putea ca modemul ala sa fie luat in custodie, deci nu ai voie sa umbli la el altfel il platesti, deci nu rezolvi nimic. Ia-ti un router, un http://www.emag.ro/router-wireless-n-gigabit-tp-link-tl-wr1043nd/pd/ER2Z2BBBM/ este arhisuficient, are o acoperire foarte buna pentru pretul care il are. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum