Vizitator mihai2692 Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Salut.Am o problema cu monitorul sau placa video nu stiu sigur. Cand aprind Pc dimineata sau daca sta oprit mai multe ore lumina de la monitor se reduce la jumatate si dupa se stinge definitiv, dar nu intra in stand by deoarece becul ramane aprins. Am schimbat 3 cabluri de la monitor, am scos si bagat placa video in slot...altceva nu stiu ce sa ii mai fac. Am observat ca ziua cand e lumina afara si se stinge monitorul se mai vede foarte putin imaginea. Ca sa isi revina trebuie sa il sting si sa il aprind de cateva ori.Monitorul este un LCD Samsung si din pacate a iesit din garantie acum 1 an.Stie cineva care este problema deoarece pana saptamana viitoare nu am pe cine sa chem sa se uite la el si cam cat ar costa o reparatie.Multumesc de ajutor Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Ceva condesatori in sursa..nu il mai chinuii ca il defectezi si mai rau...mergi cu el la un service... Link spre comentariu
Vizitator mihai2692 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Am conectat monitorul la placa video integrata si nu a mai facut probleme...sa fie oare de la placa video dedicata ? Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Da,placa video atasata este defecta...mai aveai putin si "aranjai" si saracul monitor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum