Vizitator oanasimion Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Imi cer scuze anticipat daca prin postul acesta incalc regulile forumului, dar as avea mare nevoie de ajutor si din cate vad acesta este un forum extrem de tehnic.Am gasit pe site-ul unei firme niste kit-uri de iluminat ambiental in spatele televizorului cu benzi cu leduri, acolo scria ca nu prezinta pericol de incalzire, ca nu oboseste ochiul cand privesti la tv pe intuneric, ca ledurile au consum extrem de redus si viata indelungataetc Ideea e ca as vrea sa-mi pun o banda de led aplicata direct pe televizor, dar as vrea sa ma asigur ca nu se incalzeste sau ca nu este niciun pericol; prefer raspunsul unei terte persoane, ma gadesc ca toate firmele vrand sa-si vanda produsele spun orice. Deci e adevarat ca nimic nu se intampla daca lipesc banda de led de televizor? Si cum se cupleaza banda de led la sursa, altceva, cum pot sa calculez amperajul? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Da ceva relatii despre banda cu pricina : cod , foto , nr. de LED_uri , tensiunea de alimentare , alimentator ... Link spre comentariu
Vizitator oanasimion Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Este produsul de aici, varianta RGB: http://www.amro.ro/produse/kit-lumina-a ... evizor.php Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Set banda led RGB (1m), cu schimbare de lumina, 15 nuante controlabile prin telecomanda, sursa de alimentare compatibila si controller RGB, se monteaza in spatele televizorului; pret lumini multicolore 37, 90 eur + tva. Iluminatul ambiental al televizorului este extrem de util reducand senzatia de oboseala a ochilor atunci cand priviti pe intuneric la tv, aduce un plus de eleganta si confort, este ideal pt iluminatul tematic de sarbatori. Cere info suplimentare – 021.330.36.69/ Mob. 0745.097.264, Link spre comentariu
Vizitator oanasimion Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Deci am inteles ca pentru un metru de banda cu leduri rgb, de exterior, sursa are 1 amper si controller-ul 2 amperi, sper sa fie functional si sa nu am surprize neplacute. Link spre comentariu
salsa Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Antireclama avem voie sa facem?Ce ma "distreaza" formularile de genul:"__ro Grup a conceput un kit pentru iluminat ambiental extrem de util atunci cand privesti la TV." bla bla blaIn poza apare o telecomanda dar pretul afisat e pentru kitul cu banda alba, fara telecomanda. Ba chiar se dau drept producatori ai respectivului kit Cu banii aia iti iei 5 m de banda RGB cu sursa si controller! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum