Vlad Mihai Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 şi eu ce am spus? Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 @relucavnic nici o iesire de la sursa ATX nu se masoara fata de alta, adica nu masori niciodata ce ai intre +12 si -12De ce? Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Simplu, deoarece este irelevant, trebuie verificata fiecare tensiune in parte cu punctul de referinta la masa pentru a sti care este ok si care nu. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 A, ai dreptate, e irelevant. Credeam ca zici ca nu se poate. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 detalii. . . . .teoretice de bază, . . . El vrea sa o modifice sursa nu să o repare. Da poate scoate putere pe ramura -12v. Dacă o face identica ca cea de +12v. . . Mie mi-a mers aşa fără să umblu la reacţie sau alte chestii. Cei drept e mai complicat dar merge. Link spre comentariu
amudsen Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Buna ziua, Cum modific o sursa Dell mai veche cu un circuit la care nu am gasit datasheet-ul DNA1002D, dar am gasit schema, astfel incat sa scoata 15V? Cand modific pozitia de la trimer, se modifica si tensiunea pe 12 v, dar putin. Multumesc. schema in link Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 daca imi aduc bine aminte si eu aveam o sursa forward cu dna in secundar si am gasit pe un forum strain ca ala e supervizor si nu am reusit sa o modific, de putut se poate dar trebuie multa munca in secundar trebuie facut alt circuit de reactie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Spune rolul celor 2 optocuploare citind schema si trecem mai departe. Link spre comentariu
amudsen Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Optocuplorul permite feedback-ul tensiunii din secundar in oscilatorul din primar, pastrand izolarea galvanica, IC3 - referinta la uc3843, IC2 - la comparator la uc3843...... trebuie sa pacalesc cumva ca are o tensiune mai scazuta. Am defrisat condensatorii din secundar pe ramurile de 3.3v, 5v, 12v, am sa pun tensiune mai mare. Acum vad dupa "defrisare" ca actionant semireglabilul la o tensiune mai mare imi intra in functiune protectia, deci...... si aceasta trebuie "convinsa". Totusi, ma gandeam la o actiune directa asupra lui DN1002. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum