baltazar181 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Stie cineva de unde se pot cumpara retainere pentru lampi?M-ar interesa pentru 6p3s-e Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Stie cineva de unde se pot cumpara retainere pentru lampi?M-ar interesa pentru 6p3s-e http://www.tube-town.net/ttstore/index. ... ainer.html Link spre comentariu
baltazar181 Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 DA am gasit asa dar in romania nu exista sau cineva care are acasa sau face comenzi de pe siteuri?ca pentru 3 retainere nu as face comanda + ca ar costa mai mult transportul decat coletul... Link spre comentariu
Vizitator CDT Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Dar e atat de important? Am 3 amplifuri care functioneaza perfect fara retainer. Credca forta de strangere a contactelor mama din soclu in marea majoritate e suficienta. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Dar e atat de important? Am 3 amplifuri care functioneaza perfect fara retainer. Credca forta de strangere a contactelor mama din soclu in marea majoritate e suficienta.perfect adevarat,daca tuburile stau bine in socluri nu e nevoie de retainere,aceste sisteme se folosesc doar acolo unde tubul "sta cu capul in jos" Link spre comentariu
baltazar181 Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 le-am schimbat pe socluri de ceramica intradevar stau bine in ele dar cand cant la volum mare se misca putin in soclu si nu as vrea sa-mi faca probleme la concerte... Poate ca nu mi-ar trebui dar pentru siguranta mea. Daca as gasi ceva in romania as cumpara dar nu dau comanda de pe siteuri de dinafara atata nu merita. Link spre comentariu
zbodeoc Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 De multe ori problemele aparent complicate au solutii dezarmant de simple. Uite aici doua solutii care se preteaza la DIY si care au fost suficient de bune ca sa echipeze echipamentele mobile militare. Link spre comentariu
baltazar181 Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Multumesc frumos am sa fac si eu treaba asta:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum