Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Retainer

baltazar181

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• baltazar181

4

• zbodeoc

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

DA am gasit asa dar in romania nu exista sau cineva care are acasa sau face comenzi de pe siteuri?ca pentru 3 retainere nu as face comanda + ca ar costa mai mult transportul decat coletul...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dar e atat de important? Am 3 amplifuri care functioneaza perfect fara retainer. Credca forta de strangere a contactelor mama din soclu in marea majoritate e suficienta.

perfect adevarat,daca tuburile stau bine in socluri nu e nevoie de retainere,aceste sisteme se folosesc doar acolo unde tubul "sta cu capul in jos"
Link spre comentariu

le-am schimbat pe socluri de ceramica intradevar stau bine in ele dar cand cant la volum mare se misca putin in soclu si nu as vrea sa-mi faca probleme la concerte... Poate ca nu mi-ar trebui dar pentru siguranta mea. Daca as gasi ceva in romania as cumpara dar nu dau comanda de pe siteuri de dinafara atata nu merita.

Link spre comentariu

De multe ori problemele aparent complicate au solutii dezarmant de simple. Uite aici doua solutii care se preteaza la DIY si care au fost suficient de bune ca sa echipeze echipamentele mobile militare.

post-19106-139829519911_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări