romicap Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Exista vreo diferenta? sunt compatibile?! Nu-mi dau seama din datasheet ! Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 TDA3653P?? NU ESTE CUMVA B?? Nu merge tda3653B in licul lui A doar C in loc de B merge..A este diferit... Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 E cu B la urma!!! Am gresit...n-am vazut bine ca e cam sters! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 E cu B la urma!!! Am gresit...n-am vazut bine ca e cam sters!Ne-ati bagat in ceata! Nici eu n-am gasit cu litera P. Nu puteti sa le utilizati unul in locul celuilalt, A cu B ci doar cum s-a spus mai sus. Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Multumesc frumos....stau cam prost cu vederea...scuze! Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 E cu B la urma!!! Am gresit...n-am vazut bine ca e cam sters! Fiind electronist ar fii trebuit sa iti dai seama ca nu exista TDA3653P mare grije ca cele noi sunt foarte proaste...mai bina pui unul recuperat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum