Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare incinte pt Eminence Kappa Pro 15

Vizitator tymonel

Postări Recomandate

Vizitator tymonel

...vreau sa imi iau 2 dif-uri eminence kappa pro 15 , dar nu asta e probl, :d...problema sunt incintele , pt ca nu stiu sa le fac cum ar trebui, cu toate ca am 2 progr, inclusiv eminence designer, dar ma uit la ele ca broasca la sudura...Daca cineva e dispus sa ma lumineze... :prayer: ...le vreau pt max power ( sonorizari in aer liber, etc )...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robertginea

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi ca aia de la Eminence si-au modificat site-ul si propun pt fiecare difuzor 2-3 variante de incinte,cu masuratori detaliate.Sigur gasesti ce-ti trebe'.

Link spre comentariu
Vizitator tymonel

....asta o stiu...:d dar tot ca curca`n craci ma uit...:d mi-ar fi mai usor daca mi-ar deschide cineva capul.......sau sa-mi dea dimensiunile incintei..ca eu habar nu am....

Link spre comentariu
Vizitator tymonel

...pai sa vedem..... 2 incinte pt sonorizari exterioare, (la 600 w RMS..itzi imaginezi..!!!) pt kappa 15 lf .....plus 2 satelitzi cu EMINENCE DELTA 15( ALEA DE 400 W RMS) cu tweetere EMINENCE APT 200...(tot pt exterior)....shi statzie the t.amp Proline 3000 (the t.amp Proline 3000 Professional-Poweramp, 2x1500W at 4Ohms, 2x1100W at 8 Ohms and 2x1800W at 2 Ohms, Limiter,Softstart, protection circuits, variable speed fan, GroundLift switch, Dimensions: 482x460,5x132mm, Weight: 37kg 19" 3 units)......cam asta e tot..... :finga:

Link spre comentariu

http://www.eminence.com/pdf/cab-kappapro-15lf-2.pdf

Vezi ca ai acolo 3 variante de cutie.Eu as merge pe a doua varianta.Faci transformarea asa : 1 cu ft = 28,3 litri.Datele cutiei :

=Box parameters=

Vb = 2,5 cu ft (=2,5 x 28 = 70 litri)

V(total) = 2,775 cu ft (= 78,5 litri)

Fb = 50 Hz 9frecventa de acordaj a cutiei)

Ql = 7

F3 = 50.96 litri

Fill = minimal(pui material absorbant in cantitate minima,adica f putzin)

=Vents=

No. of vents = 4 (pui 4 conducte de basreflex)

Vents shape = round (conductele trebe sa fie rotunde)

Vents shape = one flush (cred ca un capat al conductelor tre sa fie rotunjit sa nu fluiere aerul cd trece prin ele)

Dv = 3 in (diametrul conductelor = 3 inci =7,62 cm)

Lv = 8,438 in (lungimea conductelor = 21.43 cm

Deci iti trebuie o cutie de 70 litri,acordata la 50Hz,cu putin material fonoabsorbant,cu 4 conducte de basreflex(datele le ai mai sus).

lafel si pt celelalte difuzoare. E clar?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări