Vizitator tymonel Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 ...vreau sa imi iau 2 dif-uri eminence kappa pro 15 , dar nu asta e probl, ...problema sunt incintele , pt ca nu stiu sa le fac cum ar trebui, cu toate ca am 2 progr, inclusiv eminence designer, dar ma uit la ele ca broasca la sudura...Daca cineva e dispus sa ma lumineze... :prayer: ...le vreau pt max power ( sonorizari in aer liber, etc )... Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Vezi ca aia de la Eminence si-au modificat site-ul si propun pt fiecare difuzor 2-3 variante de incinte,cu masuratori detaliate.Sigur gasesti ce-ti trebe'. Link spre comentariu
Vizitator tymonel Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 ....asta o stiu... dar tot ca curca`n craci ma uit... mi-ar fi mai usor daca mi-ar deschide cineva capul.......sau sa-mi dea dimensiunile incintei..ca eu habar nu am.... Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Te ajut io.Ce vrei sa faci cu ele? Ce muzica? ce gama de frecvente?Aer liber sau spatiu inchis?Ce amplif ai? Link spre comentariu
Vizitator tymonel Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 ...pai sa vedem..... 2 incinte pt sonorizari exterioare, (la 600 w RMS..itzi imaginezi..!!!) pt kappa 15 lf .....plus 2 satelitzi cu EMINENCE DELTA 15( ALEA DE 400 W RMS) cu tweetere EMINENCE APT 200...(tot pt exterior)....shi statzie the t.amp Proline 3000 (the t.amp Proline 3000 Professional-Poweramp, 2x1500W at 4Ohms, 2x1100W at 8 Ohms and 2x1800W at 2 Ohms, Limiter,Softstart, protection circuits, variable speed fan, GroundLift switch, Dimensions: 482x460,5x132mm, Weight: 37kg 19" 3 units)......cam asta e tot..... :finga: Link spre comentariu
robertginea Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 http://www.eminence.com/pdf/cab-kappapro-15lf-2.pdf Vezi ca ai acolo 3 variante de cutie.Eu as merge pe a doua varianta.Faci transformarea asa : 1 cu ft = 28,3 litri.Datele cutiei : =Box parameters= Vb = 2,5 cu ft (=2,5 x 28 = 70 litri) V(total) = 2,775 cu ft (= 78,5 litri) Fb = 50 Hz 9frecventa de acordaj a cutiei) Ql = 7 F3 = 50.96 litri Fill = minimal(pui material absorbant in cantitate minima,adica f putzin) =Vents= No. of vents = 4 (pui 4 conducte de basreflex) Vents shape = round (conductele trebe sa fie rotunde) Vents shape = one flush (cred ca un capat al conductelor tre sa fie rotunjit sa nu fluiere aerul cd trece prin ele) Dv = 3 in (diametrul conductelor = 3 inci =7,62 cm) Lv = 8,438 in (lungimea conductelor = 21.43 cm Deci iti trebuie o cutie de 70 litri,acordata la 50Hz,cu putin material fonoabsorbant,cu 4 conducte de basreflex(datele le ai mai sus). lafel si pt celelalte difuzoare. E clar? Link spre comentariu
Vizitator tymonel Postat Iunie 10, 2006 Partajează Postat Iunie 10, 2006 ....pana la urma i-am dat de cap..............merci..!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum