Iachim Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Salut tuturor, In aceasta, ramura a forumului sunt pentru prima oara, sper ca nu si ultima Ma ocup cu depanarea TV, in deosebi. Dar nevoia te pune sa incerci si altceva.Mi sa defectat centrala termica, de tip Romstal Solar model M90B.24S, pe placa electronica scrie CEZA ECSWS351, ver8. este un analog BIASI ST6. Am colindat citeva centre service din capitala noastra, dar toti una si una o tin, sa procur alta plata electronica, cred ca nu este corect, in plus si costa nu eftin Problema e in aceea ca, a ars o reziztenta R90, pe placa electronica, deci nu pot deslusi ce nominal este. Ma poate cineva ajuta?Am sa incerc sa pun si niste poze, dar cam sunt mari. Cu multa stima Link spre comentariu
Iachim Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Poftim si poza, acolo releul K3, este scos, ca sa se vada mai bine. Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Draga coleg ce face K3 ce alimenteaza sau ce asteapta ca informatie?de aici cu exp. ta vei stii cu aproximatie ce valoare are . Link spre comentariu
Iachim Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Draga coleg ce face K3 ce alimenteaza sau ce asteapta ca informatie?de aici cu exp. ta vei stii cu aproximatie ce valoare are .Da corect, acest R90, sta in sarcina K3, dupa cite imi amintesc k3 alimenteaza vana de gaz. adica bobina. mai precis deseara am sa ma uit si am sa revin, OK.Deja, am unele presupuneri ca este de 2KOhm, am sa incerc si am sa revin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum