Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala termica Romstal Solar model M90B.24S

Iachim

Postări Recomandate

Salut tuturor, :da In aceasta, ramura a forumului sunt pentru prima oara, sper ca nu si ultima :da Ma ocup cu depanarea TV, in deosebi. Dar nevoia te pune sa incerci si altceva.Mi sa defectat centrala termica, de tip Romstal Solar model M90B.24S, pe placa electronica scrie CEZA ECSWS351, ver8. este un analog BIASI ST6. Am colindat citeva centre service din capitala noastra, dar toti una si una o tin, sa procur alta plata electronica, cred ca nu este corect, in plus si costa nu eftin :jytuiyu Problema e in aceea ca, a ars o reziztenta R90, pe placa electronica, deci nu pot deslusi ce nominal este. Ma poate cineva ajuta?Am sa incerc sa pun si niste poze, dar cam sunt mari. Cu multa stima :da :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Iachim

3

• ALEy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Draga coleg ce face K3 ce alimenteaza sau ce asteapta ca informatie?de aici cu exp. ta vei stii cu aproximatie ce valoare are .

Da corect, acest R90, sta in sarcina K3, dupa cite imi amintesc k3 alimenteaza vana de gaz. adica bobina. mai precis deseara am sa ma uit si am sa revin, OK.Deja, am unele presupuneri ca este de 2KOhm, am sa incerc si am sa revin.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări