naminator2003 Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Salutare lume...Mai acum cateva saptamani mi s-a intamplat ceva foarte nasol. Am avut telefonul meu, sagem myx 8 in buzunar cu display-ul spre exterior. Si cum eram la liceu si m-am aplecat peste banca, a fost de ajuns sa ma ating un pic de coltul bancii si m-am ales cu ditai crapatura de frumusete de geam de 2,2 inch. Ma rog acu de ce s-a intamplat, de ce nu.... ideea e ca la singurul service adica cetelec toata partea de sus a carcasei costa 1 200 000.. si decat sa dau atat mai bine imi fac singur rost de geam.Acum am nevoie de ajutorul vostru... din ce e facut acel geam, se gasesc placi din (plexiglas cred) de vanzare din care sa decupez exact forma aia..poate mai are cineva telefon la fel si ma ajuta, daca nu cautati pe net....multumesc mult pt orice ajutor..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 eu parca am vazut caracsse contrafacute in cora sau pe la diversi deleari cu 180.000 deci nu cred ca ar fii mult si oricum nu cred ca poti tu sa inlocuiesti gemulatul ala punand cev ain locul lui pt va arata ca "fundu" scuze dee expresie Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iunie 9, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2006 Stiu ca o sa arate ca un cur.... am gasit carcasa contrafacuta, la 200 000.... ma rog stai si te uiti la ea si nu stii sa izbucnesti in ras de stift ordinar ce e sau in plans de in ce hal arata....si as lua doar geamul, dar si ala e atat de prost slefuit incat mai bine te uiti prin un ambalaj de eugenii ca tot se vede mai bine....alte idei ceva? Link spre comentariu
vicelord Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 nu ai nici un prieten care se ocupa cu telefoane mobile sa iti dea el o carcasa originala??? Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iunie 12, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2006 Din pacate nu prea stiu... ramane doar solutia sa mi-l fac singur... deci unde gasesc si eu placi de plexiglas de 2-3 mm grosime? Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 incearca la ceasornicarie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum