Marian C Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Curso de Electronica Basica Link spre comentariu
H Robert Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Nu am cum sa inteleg pt ca nu ma uit la acasa TV, desi unele cuvinte seamna cu cele din limba romana. Link spre comentariu
Marian C Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 atunci Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 De ce nu sunt asa ceva si in romana unii nu cunosc alte limbi si ar dori sa invete cat de cat electronica. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Cred ca doritorii sa invete electronica sunt cam prea putini pentru a renta. Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Eu as fii unul dintre ei am cautat in judet la noi cursuri dar nu am gasit(inca ; nu ma las batut) si de aceea ziceam si eu ca ceva cursuri sau tutorilale macar ar fii foarte folositoare pentru toti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum