Vizitator costangy Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Salut , detin acest laptop de putin timp si are procesor intel i3-2370M care are integrat un chipset video intel hd 3000 si nu il vede sistemul (chipset-ul)device manager ,aida.....Din bios nu am nici o setare pentru asta. Laptopul mai are o placa video ATI dedicata ,pe care merge ireprosabil.Problema mea este ca nu pot activa acel chipset video din procesor ,de ce ? sau cum?Mentionez ca laptopul este nou si a avut un sistem de operare(home premium) si o partitie de backup pe care am sters-o(28Gb)dar nu am fost atent daca erau instalate ambele plci video. Link spre comentariu
Vizitator andrei_teopop Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Drivere si iar drivere... Instalati pachetul pentru Chipset-ul Intel, apoi driver-ul pentru Placa grafica integrata.O problema ar putea aparea daca ati instalat deja driver-ul pentru placa dedicata ATI/AMD(dezinstalare!) Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Ati putea instala un robot de update drivere si sa vedeti daca rezultatul este pozitiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum