Luca Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Asi fi interesat de o carcasa pt un amplificator pe tranzistorii gaurita, vopsita, scrisa si cu laterale de lemn cum este cea de jos ddar mai inalta. Cine ma poate ajuta si cam la ce pret ? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Cumperi un amplif defect şi-l adaptezi nevoilor tale. Sînt din categorii diferite. Link spre comentariu
saptemari Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Ia suie-te pe unul, să ne spui dacă se îndoaie, ptr cîrcotaşi. _________________ De vînzare: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5 ... 8#p1109078 Proiectele mele: http://www.elforum.info/viewforum.php?f=205 ... nu se-ndoaie. Pot sa ma sui pe ea si sa cant eu! Link spre comentariu
Luca Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Iese tiganie dintr-un amplificator defect, cel putin mie nupea imi place, ar fi o varianta sa ai schimb fata si sa folosesc doar capacele cum ai facut tu la amplificatoru de 100w. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Asi fi interesat de o carcasa pt un amplificator pe tranzistorii gaurita, vopsita, scrisa si cu laterale de lemn cum este cea de jos ddar mai inalta. Cine ma poate ajuta si cam la ce pret ? Eu nu fac sasie la comanda,cele de kt120 au fost pt cei care au dorit sa faca acest amplificator,aveam proiectul facut,incearca la alti meseriasi, poate reusesti sa faci la Piotr67Succes Link spre comentariu
valica Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Cred ca userul cristinel_bm a realizat acest sasiu, vezi aici viewtopic.php?f=59&t=118505 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum