Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group buy sasiuri KT120

saptemari

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

5

• Piotr67

5

• saptemari

3

• Luca

2

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Pretul este de 170 de lei pe bucata.

Dreptunghiul ala de tabla gaurita, 170 lei??? :nebunrau: Va fac eu cu 100 lei, numai dati-mi cotele :rade:
de asta ce zici http://www.tube-town.net/ttstore/produc ... illed.htmlpui pariu cu mine ca tu nu poti face acel sasiu!! poti face toate detaliile,gaura dreptunghiulara pt mufa de alimentare o poti face??sasiele le comand eu,nu am nici un profit,vreau sa ajut niste oameniMarius are asigurate doua sasie
Link spre comentariu
Vizitator viobio

pentru ca avem colegi "binevoitori" din acest moment singurul care va primi doua sasie din partea casei VIOTUBEAMP,o sa fie Mariusla pretul de ......50lei/buc ,sa muriti voi de ciuda!!!!!!!!suport eu diferenta de pretpa sasie

Link spre comentariu

de asta ce zici http://www.tube-town.net/ttstore/produc ... illed.htmlpui pariu cu mine ca tu nu poti face acel sasiu!! poti face toate detaliile,gaura dreptunghiulara pt mufa de alimentare o poti face??

Imi cer scuze, am crezut ca e vorba doar de o tabla gaurita si atat, din poza nu se vedea ca e sasiu.Si, da, toate gaurile inclusiv cea dreptunghiulara se pot face ori la stanta ori pe un CNC cu laser sau cu plasma.
Link spre comentariu

de asta ce zici http://www.tube-town.net/ttstore/produc ... illed.htmlpui pariu cu mine ca tu nu poti face acel sasiu!! poti face toate detaliile,gaura dreptunghiulara pt mufa de alimentare o poti face??

Imi cer scuze, am crezut ca e vorba doar de o tabla gaurita si atat, din poza nu se vedea ca e sasiu.Si, da, toate gaurile inclusiv cea dreptunghiulara se pot face ori la stanta ori pe un CNC cu laser sau cu plasma.
Din poze se vede, dupa cum o tine, ca "tabla" aia are si ceva "urechi"...sa intelegem pana la urma ca oferta dv. era de 100 de lei pentru un simplu dreptunghi de tabla cu niste gauri pentru socluri? :speriat Mie pretul nu mi se pare un chilipir, dar e un pret rezonabil pentru munca depusa si pentru calitatea executiei...evident si mie mi-ar conveni un sasiu gata facut la 100 de lei, dar vorbim despre un produs nou, nu o vechitura cumparata de ocazie!
Link spre comentariu

Si mie mi se pare un pret decent, e tabla groasa, tine la greutatea transformatoarelor. Numai cine nu si-a confectionat un sasiu cat de cat asemanator nu stie ce munca implica.Daca ar fi sa comparam cu prelucrarile la CNC cu laser/jet apa/plasma etc preturile cred ca ar iesi ceva mai mari fiindca aia nu indoaie gratis pe abkant.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

tu acum vrei sa dregi busuioculsunt sigur ca ai vazut cum arata intreg amplificatorul,dar te ia gura pe dinainte sau degetele pe tastatura,ti-am atras atentia si alta data sa nu mai fii asa guraliv,nu ai decit de pierdutpentru linistea ta,sasiul are si capac care acopera partea de jos si inca o piesa care acopera trafurile de iesiretabla de Al e usor de prelucrat,cea de Fe e destul de greu ,de ce ?gindeste-tetu ai spus ca poti face un asemenea sasiu,cit timp mesteresti la el?,fara cnc,laser,sau alte metode industriale,cit pilesti si gauresti la o gaura sau la decupaje dreptunghiulare??
Link spre comentariu
Vizitator viobio

saptamina viitoare sunt gata primele 4 sasie,trei sunt rezervate,mai este unul disponibilpretul este de 170lei/bucprofitul meu este = 0nu traiesc din comercializare sasiurilor ,o fac pt cei care sunt pasionati de diy si nu au posibilitatea confectionarii unui asemenea sasiuincepind de acum ignor toate "scrierile" contra

Link spre comentariu

tu ai spus ca poti face un asemenea sasiu,cit timp mesteresti la el?,fara cnc,laser,sau alte metode industriale,cit pilesti si gauresti la o gaura sau la decupaje dreptunghiulare?? incepind de acum ignor toate "scrierile" contra

Am zis ca asa putea, insa cu prelucrare la CNC cu plasma, nicidecum la pila. Am oarece experienta in domeniul mecanicii si stiu ce inseamna gauritul si pilitul la mana sau chiar cu piatra biax.Reply-ul meu n-a vrut nicicum sa deranjeze pe cineva. Ma gandisem doar la faptul ca pentru Domnia Voastra, care luati cel putin 3 cifre in euro pe un amplif. cu lampi (lucru pentru care va felicit), suma de 170 de lei intra in derizoriu. Insa pentru un om de rand care traieste si munceste pe salariile din Ro, 170 lei inseamna banii de mancare pe o saptamana. Preturile pentru acele sasie, ma repet, sunt occidentale si corespund salariilor asemenea. Eu sa am 2000 euro salar, as da cu ochii inchisi 40 de euro pe un asemenea sasiu. Si cred ca opinia mea e unanim acceptata de majoritatea celor ce intra aici.(prin analogie cu cele spuse mai sus, si eu as da cu ochii inchisi 40 lei pentru un sasiu).S-aveti spor in tot ce faceti si nu fiti suparat pe mine. Mi-am expus doar o parere sincera, dar si avizata in acelasi timp.
Link spre comentariu

Sînt fericitul posesor al unuia dintre primele şasie (după cum se vede într-o poză) şi vă pot confirma că e foarte solid, îmbinările sînt făcute prin capsare (dacă mă pot exprima astfel) nu prin sudare. Muchiile din partea de jos au piuliţe ambutisate şi filetate M4. Precizia îndoiturilor asigură forma corectă a şasiului, spre deosebire de alte realizări văzute de mine. Practic nu am reuşit să-l îndoi, poate doar dacă mă sui pe el cu suta mea de kile. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări