8429kyd Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Am un wx395 motorola rokr,a fost scapat in apa,s-a curatat placa tot,ultrasunete,relipire circuite,tot tacamul si nu are sunet in casca decat daca dau pe speaker.Difuzorul e acelasi si la sonerie si in timpul apelului.Are cineva vreo schema sa vad unde duc traseele(prin masurat nu am gasit),sau vreun pont ceva?Ar mai fi de spus ca la orice sunet emis se aude si un fasait de fond oarecum deranjant.Multumesc. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 de obicei cand este folosit speakerul pentru amandoua functi, exista un amplificator pentru speaker care ii se poate controla gainul de catre proc. verifica pe placa daca nu ai prin imprejurimi un chip micut de marimea unu driver de LCD de nokia si baga de seama daca nu cumva este ciobit, iar sunetul deranjant vine de la ceva oscilati provocate de scurt sau condensator strapuns din vecinatatea ampului...apropo am vazut ca esti din constanta, il cunosti cumva pe unul Florin care se ocupe de GSM? Link spre comentariu
8429kyd Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Problema este ca nu are piese de sticla,si procesorul si flashul sunt incleiate(acel ciment).Nu imi dau seama pe unde vin traseele ca prin masurare nu am gasit decat 2 ferite micute dar sunt bune.Am relipit tot ce se putea pe placa.E un Florin dar depinde daca e acelasi de care zici tu. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 din pacate la motorola sa nu te astepti sa gasesti scheme, nu au asa ceva, lucrez la service care fac motorola in garantie, in acest caz cel mai simplu este sa cauti o placa identica functionala si sa incepi sa masori pe mod dioda traseele sa vezi daca sunt asemanatoare daca da atunci nu ai ce sa ii mai faci, daca difera masuratorile poate mai sunt ceva sanse.te intrebam de florin ca mia intrat un 4s care a fost reparat la el si ma durut capu ce "service" a facut... Link spre comentariu
8429kyd Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Eu stiu un Florin care lucreaza de foarte mult timp in domeniu si e chiar bun.Nu pot sa zic daca e acelasi Florin.Oricum mersi pentru info,ramane de piese si gata:)).Ma mai gandeam sa il pacalesc prin handsfree sa modific pe placa dar cred ca e prea mare bataia de cap.Hai spor la lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum