Myhayxx Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 am fisierul de la windows in calculator si am incercat sa-l trec pe cd si vreau sa fie bootabil.ma poate ajuta cineva in privinta asta..ce program trebuie folosit?se poate scrie cu nero..?ca am incercat si nu mi-a iesit Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Eu windosurile le scriu cu magic iso.Se poate descarca de pe torent. Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Dupa ce ai deschis Nero, tre sa te duci la rubrica Back-Up..si acolo alegi cd sau dvd. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 cred ca nu am explicat cum trebuie...am descarcat windows-ul de pe torent in .iso apoi am incercat sa fac cd cu nero..bineinteles ca am setat cd.numai ca nu booteaza..apoi am instalat deamon tools sa fac imagine l-am pus pe alt cd si tot nu merge...nu e din bios ca am alt cd cu windows alta versiune si acela merge Link spre comentariu
kodor2001 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Fisierele .iso se scriu pe cd cu orice program care "stie" iso; gen MagicIso, UltraIso, PowerIso, etc; sunt mici, moca, e plin netu' de ele iar unele nici nu au nevoie de instalare.Din cate mai tin eu minte (nu mai folosesc Nero de muuuuuult), Nero nu stie .iso, ei au dezvoltat propria extensie de fisier imagine, si anume .nrg (parca). Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 .....Nero nu stie .iso, ei au dezvoltat propria extensie de fisier imagine, si anume .nrg (parca). cunoaste si *.iso ....dar il vede ca "imagine straina"..Oricum revenind la topic cred ca este o problema cu ce ati descarcat....adica acea imagine TREBUIE sa contina si "boot-ul"...incercati alta "sursa" Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 In cazurile in care sunt nevoit sa scriu o imagine pe un sistem cu windoze folosesc CdBurnerXp (sper ca nu se considera reclama), in el ai optiunea de a scrie o imagine *.iso pe un mediu optic. Link spre comentariu
twinvortex Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Deschide NERO si mergi la burn image to disk, iar cand dai browse ca sa cauti imaginea iso, sa ai selectat ca NERO sa vada "all files" si pe urma te duci pe fisierul "iso" si-l selectezi, dupa care dai burn.Dupa ce ai inscriptionat cd-ul cu windows, restartezi calculatorul si intri in BIOS (cu DEL, F2 sau F10) si cauti boot device si selectezi acolo CD-ROM sa fie first boot , iar HDD second boot device, dupa care dai ok si F10 (cu comanda exit with save settings).Daca nu ai facut modificarea asta in bios, poti pune orice cd butabil ca nu-ti buteaza de pe el.Daca ai facut toate astea, la urmatorul restart sa fii atent cand scrie "press any key ...." si apesi o tasta..... Succes Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Poate o versiune antica sa nu stie de .iso. Dar nu prea cred.Bagi un CD sau un DVD blank in unitatea optica.in functie de marimea fisierului iso vezi ce trebuie CD sau DVD,eventual DVD dual layer.Deschizi Nero,depinde cum,daca alegi smart start nu retin exact meniul daca deschizi direct burning software apare suplimentar o alta fereastra cu ce vrei sa scrii pe disk,dar nu asa e ok.Poti sa o inchizi pe asta si din cea principala de la Nero mergi la open selectezi acel iso burn si gata.Acel iso este o imagine ssi trebuie scrisa ca atare.Daca o vei scrie ca un simplu fisier pe disk acesta nu va fi bootabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum