kotezzyno Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 nu este vorba de o bucatarie de bloc chibrit de bucatarie dar vreau sa fac asta asa de figuri seara sa nu mai aprind toate cacaturile de veioze si spoturi ca sa imi iau o sticla de suc din frigider dar se pare ca prea a facut nimeni asa ceva nu stiu ce sa fac pana la urma pun decat senzorul si gata cu ledurile:( nu stiu :((( Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Este pe forum un proiect cu iluminatul scarilor in ritmul pasilor -adica treptele sant luminate in fata ta si lumina e stinsa dupa ce treci .Cam asa ceva ai nevoie. Link spre comentariu
kotezzyno Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 bine asta oricumn o face senzorul dupa 10 sec ii ia curenu la leduri dar pe mine ma intereseaza acest smen ca sa mi se stinga usor lumina la fel si la aprindere Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Parca ti-am spus cum faci se face . Nu sti implementa? cauta pe forum ca sant gata facute si testate ...numai trebuie sa cauti . Link spre comentariu
kotezzyno Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 de aia am si deschis acest topic pentru ca nu gasesc nimic ... poate este vrun electrician care stie sa faca un gen de schema multumesc inca o data tuturor stima. Link spre comentariu
kotezzyno Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 daca este cineva care stie cum sa fac il rog sa ma ajute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum