Vizitator 4motion Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Salut , Am un proiect pentru scoala si anume: termometru bazat pe ntc470 temperatura de masurare -20 +60 grade C eroare de masurare 0.2 sunt in impas cum trebuie sa arate schema pana la intrare in CAN. Imi ajunge un divizor de tensiune photo sharing sau mai am nevoie de ceva? Multumesc Link spre comentariu
Voltus Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Merge si asa . Insa mai greu va fi cu precizia . Cum termistorii sunt neliniari inseamna ca va trebui sa faci corectii in software pentru a-l liniariza.. Link spre comentariu
Vizitator 4motion Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 dar ce i-as putea face de aici ? ceva corectii? ceva amplificare? eu tin minte alta schema care implica si ceva amplificatoare sper sa o gasesc ca sa o pun aici Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Salut , Am un proiect pentru scoala si anume: termometru bazat pe ntc470 temperatura de masurare -20 +60 grade C eroare de masurare 0.2 sunt in impas cum trebuie sa arate schema pana la intrare in CAN. Imi ajunge un divizor de tensiune photo sharing sau mai am nevoie de ceva? Multumesc Fara un grafic care sa arate variatia rezistentei functie de temperatura,nu poti face nimic;variatia nu e liniara,de aici problema....Daca proiectul iti permite,ai putea folosi un senzor dedicat,sau chiar o jonctiune semiconductoare,unde variatia tensiune/temperatura e liniara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum