mihai1979 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 dupa cum zice si titlul caut ceva info pt " bomba" asta susmentionata. treaba sta cam asa: masina a fost sparta si au incercat sa traga cu japca aparatul afara. in urma " violului " au fost urmatoarele stricaciuni : mecanica culisabila indoita ( acum ok); flat cable rupt( trebuie sa il schimb sau sa modific); circuitul imprimat cu cele doua butoane eject pt cd si cd nav (ciupit un pic cu 3 trasee intrerupte si doua rez smd lipsa); iar pe placa mare ce are codul 84-04731z01b( cred ca asta e codul ) are ic 2604 lipsa+ 2 rez smd iar ic 2803 l-am gasit inauntru dar nu mai are citeva rez smd de pe linga el. model la cd nu stiu pt ca nu scrie nicaeri. am doar urmatoarele repere: honda accesory p/ n : 39541-sna-e 020-m1. acuma, daca cineva dintre dvs are pe "masa de operatie" asa ceva sau stie unde a- si putea gasi ceva info despre el va rog sa- mi comunicati. va multumesc ! Link spre comentariu
mihai1979 Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 IN ATENTIE MODERATORILOR !!!! din cite stiu eu si m-am uitat bine cind am postat , am postat la capitolul scheme si documentatie !!! DE CE este subiectul mutat la electronica auto ????? cred ca mai precis ca sa nu primesc nici un raspuns ???? Link spre comentariu
Postări Recomandate