Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cd+ navigator pt honda hibrida

mihai1979

Postări Recomandate

dupa cum zice si titlul caut ceva info pt " bomba" asta susmentionata. treaba sta cam asa: masina a fost sparta si au incercat sa traga cu japca aparatul afara. in urma " violului " au fost urmatoarele stricaciuni : mecanica culisabila indoita ( acum ok); flat cable rupt( trebuie sa il schimb sau sa modific); circuitul imprimat cu cele doua butoane eject pt cd si cd nav (ciupit un pic cu 3 trasee intrerupte si doua rez smd lipsa); iar pe placa mare ce are codul 84-04731z01b( cred ca asta e codul :nas: ) are ic 2604 lipsa+ 2 rez smd iar ic 2803 l-am gasit inauntru dar nu mai are citeva rez smd de pe linga el. model la cd nu stiu pt ca nu scrie nicaeri. am doar urmatoarele repere: honda accesory p/ n : 39541-sna-e 020-m1. acuma, daca cineva dintre dvs are pe "masa de operatie" asa ceva sau stie unde a- si putea gasi ceva info despre el va rog sa- mi comunicati. va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai1979

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

:aut: :sparge: IN ATENTIE MODERATORILOR !!!! din cite stiu eu si m-am uitat bine cind am postat , am postat la capitolul scheme si documentatie !!! DE CE este subiectul mutat la electronica auto ????? :sparge: cred ca mai precis ca sa nu primesc nici un raspuns ????
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări