milet Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Buna baieti,va rog sa ma ajutati cu o informatie:am downld d epe youtube ceva videoclipuri si apoi le-am convertit cu ceva convertor free de pe net in mp3,am scris pe cd dar cand pun la radiocd-ul de pe masina(Pioneer) da eroare!am probat pe laptop si pe un dvd player portabil si functioneaza.Este ceva convertor in mp3 mai destept?mersi. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Seteaza la converter, "constant bitrate" si nu "progressive" sau "variable". Poate playerul tau nu stie decat aceasta optiune. Compara un mp3 care ruleaza cu unul care nu ruleaza si verifica aceasta situatie. Atentie ca unele playere auto "de firma" nu stiu mp3 ci doar track. Link spre comentariu
Dell vostro Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Buna baieti,va rog sa ma ajutati cu o informatie:am downld d epe youtube ceva videoclipuri si apoi le-am convertit cu ceva convertor free de pe net in mp3,am scris pe cd dar cand pun la radiocd-ul de pe masina(Pioneer) da eroare!am probat pe laptop si pe un dvd player portabil si functioneaza.Este ceva convertor in mp3 mai destept?mersi.Eu cu asta lucrez: http://www.pcfreetime.com/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum