daniel_ac Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Ma puteti ajuta cu datasheets pentru 2 SMD-uri?. Nu am gasit cu google mare lucru. Presupun a fi integrate dar nu exclud sa fie si mosfeturi capsulate in in capsula 2x4 SOIC.Este vorba de CAT7581CA si CAT7199CA. Ar mai fi I?RP 944H (presupun ca este un mosfet)la fel nu am gasit mare lucruMultumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Din ce aparat ai scos ... ? Link spre comentariu
daniel_ac Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Dintr-un router asus RT-N16 de pe partea de alimentare Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 in principiu , circuitele integrate care au in denumire prefixul CAT sint fabricate de catre firma catalyst semiconductors , sua...! de aici trebuie plecat , dupa parerea mea...! Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Informatii de pe net ( Neverificate )The CAT7581 is a voltage mode PWM controller designed to operate from a 4.5 V to 13.2 V supply and produce an output voltage as low as 0.8 V. This 8-pin device provides an optimal level of integration to reduce size and cost of the power supply. The CAT7581 has a fixed 300 kHz oscillator and soft-start function. The CAT7581 provides a 1.5A floating gate driver design to drive N-Channel MOSFETs in a synchronous configuration. Link spre comentariu
daniel_ac Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Asemenea informatii am gasit si eu. Foarte putine, cred ca pana la urma,(temporar) renunt la depanarea lui pana voi gasi unul la fel sa-l i-au prin comparatie sau mai multe informatii despre componentele existente.Multumesc tuturor care isi dau osteneala in a ne lumina/ajuta. Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Si ceva aici: http://wenku.baidu.com/view/60e5b9ec4afe04a1b071deaf Link spre comentariu
daniel_ac Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Multumesc e un inceput bun. Oricum am sa mai sap si eu. Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Si ceva despre CAT7199 Zilltek Q2_2010_ IC Selection Guide.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum