Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Termometru

schumyicr

Postări Recomandate

Daci daca merge pana la -10 grade, atunci => ca la -10grande voi avea 0mV iar la -9grade voi avea 10mV si tot asa...Cred ca pana la urma o sa fac cu ceva lm35 dar problema este ca nu reusesc sa programez pic-urile.Imi da eroarea 0x00000 :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• schumyicr

9

• filypvas

4

• Ticu

3

• radu42

1

Top autori în acest subiect

Daci daca merge pana la -10 grade, atunci => ca la -10grande voi avea 0mV iar la -9grade voi avea 10mV

Sa o luam de sus: 100 grade = 1000mV; 10 grd = 100; 1 grd = 10; 0 grd = 0; -1 grd = -10; -10 grd = -100mV. Aceste tensiuni sunt masurate cu voltmetrul conectat ca in schema (nu fata de masa sursei de alimentare de 9V si 5V). Cu PIC-urile e alta problema. Citeste pe la sectiunea respectiva de pe forum (Prima pagina / Microcontrolere / PIC).LM35 il poti folosi si fara PIC, impreuna cu un voltmetru digital, dupa schemele din foaia de catalog. De exemplu pagina 7, Fig.7. http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm35.pdf
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări