schumyicr Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Daci daca merge pana la -10 grade, atunci => ca la -10grande voi avea 0mV iar la -9grade voi avea 10mV si tot asa...Cred ca pana la urma o sa fac cu ceva lm35 dar problema este ca nu reusesc sa programez pic-urile.Imi da eroarea 0x00000 Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Daci daca merge pana la -10 grade, atunci => ca la -10grande voi avea 0mV iar la -9grade voi avea 10mVSa o luam de sus: 100 grade = 1000mV; 10 grd = 100; 1 grd = 10; 0 grd = 0; -1 grd = -10; -10 grd = -100mV. Aceste tensiuni sunt masurate cu voltmetrul conectat ca in schema (nu fata de masa sursei de alimentare de 9V si 5V). Cu PIC-urile e alta problema. Citeste pe la sectiunea respectiva de pe forum (Prima pagina / Microcontrolere / PIC).LM35 il poti folosi si fara PIC, impreuna cu un voltmetru digital, dupa schemele din foaia de catalog. De exemplu pagina 7, Fig.7. http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm35.pdf Link spre comentariu
schumyicr Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Am inteles. Multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum