Marian Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Lasa stabilizatorul, eu ma refer la cei 4 tranzistori mari de pe radiator, ce scrie pe ei?LE: Oricum nu m-am inselat in privinta afirmatiei legate de vanzatorii care v-au dat acel traf, ori sunt habarnisti ori au vazut ca voi nu stiti si aveau un junghi in coasta de care trebuia scapat, ca de, asa se face la noi in Romanica Link spre comentariu
kppus Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Teapa de romanica,in fine,D1047. JX 8A Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Pe toti 4 tranzistorii scrie asa? Link spre comentariu
kppus Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Da pe toti 4 scrie la fel. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Ok, atunci ai amplificatoare cvasicomplementare cu 2SD1047, finalii ar fi ok avand in vedere tensiunile inscrise pe condensatori. In lipsa trafului vechi pentru a sti exact tensiunile necesare eu as sugera un traf nou de 2x20Vca la minim 200VA. Link spre comentariu
kppus Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 E bine atunci,o sa-i zic sa-l caute pe cel vechi daca nu-l gaseste sa cumpere traf la valorile date de tine.Revin dupa ce il cumpara sa imi aratati cum sa-l leg.Trafo toroidal 200VA 2X25V e bun asta??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum