Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bormasina

Vizitator Nymphetamine21

Postări Recomandate

Vizitator Nymphetamine21

Am o bormasina bosch, foarte frumoasa dar care scoate mult fum, dupa 30 de sec. de lucru, incepe sa sufle aer fierbinte din zona periilor (carbunilor) si ceva mai mult fum, scanteia din zona carbunilor este foarte mare ... poate un bun samaritean sa-mi spuna pe unde ar putea fi defectul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• mircea888

1

• dsa1951

1

• florinellll

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi ca sigur sunt pline de carbune canalele rotorului, probabil face scurt din cauza asta.Am avut si eu aceeasi problema, s-a remediat pentru ceva timp dupa ce am desfacut si curatat motorul dar nu a mai avut viata lunga.

Link spre comentariu
Vizitator Nymphetamine21

am dat carbunii jos, i-am curatat pt ca se aduna un fel de cenusa acolo (nu cred ca e normal), carbunii sunt buni ... unul e mai micut, dar nu ajunge la sarma ... poate trebuie sa stea mai apasati pe lamele alea ?Edit: da, are MULT praf de carbune intre lamele rotorului, cu ce il pot curata ?!

Link spre comentariu
Vizitator Nymphetamine21

Am curatat canalele cu o perie, arata ca noi .... dar in continuare accelasi fenomen.Problema e ca doar de la un singur carbune se vad scantei mai mari .. ... alte idei ?

Link spre comentariu

Daca invarti rotorul manual, cum se misca, usor sau greu ? Posibil sa fie un rulment gripat.Daca mototul flameaza puternic (cerc de foc in jurul colectorului) si colectorul este foarte inchis la culoare (negru), mai mullt ca sigur ca rotorul este in scurtcircuit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări