Vizitator Nymphetamine21 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Am o bormasina bosch, foarte frumoasa dar care scoate mult fum, dupa 30 de sec. de lucru, incepe sa sufle aer fierbinte din zona periilor (carbunilor) si ceva mai mult fum, scanteia din zona carbunilor este foarte mare ... poate un bun samaritean sa-mi spuna pe unde ar putea fi defectul? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Vezi sa nu fie periile uzate si pe colectorul rotorului sa ajunga sarma de la ele sau arcul.Da jos periile si vezi ce e acolo. Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Vezi ca sigur sunt pline de carbune canalele rotorului, probabil face scurt din cauza asta.Am avut si eu aceeasi problema, s-a remediat pentru ceva timp dupa ce am desfacut si curatat motorul dar nu a mai avut viata lunga. Link spre comentariu
Vizitator Nymphetamine21 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 am dat carbunii jos, i-am curatat pt ca se aduna un fel de cenusa acolo (nu cred ca e normal), carbunii sunt buni ... unul e mai micut, dar nu ajunge la sarma ... poate trebuie sa stea mai apasati pe lamele alea ?Edit: da, are MULT praf de carbune intre lamele rotorului, cu ce il pot curata ?! Link spre comentariu
Vizitator Nymphetamine21 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Am curatat canalele cu o perie, arata ca noi .... dar in continuare accelasi fenomen.Problema e ca doar de la un singur carbune se vad scantei mai mari .. ... alte idei ? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Cu atentie se poate cu un varf ascutit de cutit,cutter,chiat o sarma ascutita. Link spre comentariu
Vizitator Nymphetamine21 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 orice idee, chiar orice, orice ... cineva ? :cry:am remarcat si un bazait ciudat la ea in timp ce functioneaza Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Schimba periile intre ele si vezi daca tot aia face scantei e posibil ca materialul sa fie prost.Eu oricum la cat costa doua perii le-as schimba pe ambele. Link spre comentariu
florinellll Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Este motorul defect.Mai precis rotorul Link spre comentariu
dsa1951 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Daca invarti rotorul manual, cum se misca, usor sau greu ? Posibil sa fie un rulment gripat.Daca mototul flameaza puternic (cerc de foc in jurul colectorului) si colectorul este foarte inchis la culoare (negru), mai mullt ca sigur ca rotorul este in scurtcircuit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum