Vizitator bamsy_nicu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Cum fac sa pun al doilea lnb la o antena digi? Ce imi trebuie? In trecut am avut o antena de la max tv iar dupa ce am bagat digi am dat-o jos. Am inteles ca pe antena digi se poate monta al doilea lnb. Oare e posibil sa pot monta lnb de la antena veche? Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Poti sa pui 2 LNBuri pe o parabola sau ofset antena cu conditia sa pui la punct focalizarea.Exista dispozitiv pentru prins doua LNB ,pe tija anteneisau poti sa faci tu! Totul depinde de focalizare! Mai sunt si LNBuri cu doua iesiri... Link spre comentariu
bigpriap Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 De ce vrei sa pui al doilea NB pentru ca sunt 2 situatii distincte:1- pentru a avea doua receptoare pe digi (adica pe satelitul de la 0.8w) in cazul asta trebuie sa inlocuiesti lnb-ul asta cu unul dublu2-pentru a prinde sateliti apropiati - 4w de exemplu, atunci ori iei un suport special care e ieftin ori improvizezi ru unul din platband gaurit de se vinde la metru si te chinuiesti sa gasesti punctul optim de plasareAntena ta probabil e offset - daca e cea din pachetu digi conteaza ce dimensiune are Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Cum fac sa pun al doilea lnb la o antena digi? Ce imi trebuie? In trecut am avut o antena de la max tv iar dupa ce am bagat digi am dat-o jos. Am inteles ca pe antena digi se poate monta al doilea lnb. Oare e posibil sa pot monta lnb de la antena veche?De ce nu postezi detailat ...ce vrei sa faci cu al doilea lnb ce sa prinzi cu el ce sateliti pe ce platforma...exista suporturi speciale ptr lnb Uite aici un exemplu .SUPORT 2 LNB INTELSAT 1002- HOTBIRD Link spre comentariu
Vizitator bamsy_nicu Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Vreau sa pun al doilea lnb pe pozitia 16E, am inteles ca acolo este un satelit, Eutelsat parca, pe care se receptioneaza Antenele la liber. Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Vreau sa pun al doilea lnb pe pozitia 16E, am inteles ca acolo este un satelit, Eutelsat parca, pe care se receptioneaza Antenele la liber.Pe 16*E se afla Eutelsat W3C & Eurobird 16 at 16.0°E ( dupa noile redenumiri ) http://www.lyngsat.com/16east.html Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Daca ce am gasit eu despre Digi (cum ca ar fi pe 0.8°W) e corect, atunci cred ca unghiul intre cei doi sateliti e prea mare ca sa mearga o singura antena fixa. Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Cred ca e justa concluzia de mai sus...e cam mult 16 gradepentru a fi sigur ca iei satelitul si cred ca doar cu o parabola mai mare poate fi posibil .Ofsetul de la DIGI nu cred ca ia! Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Se poate prinde ce doresti tu cu suportul care l-am dat mai sus .el este reglat 0.8-13*E (Hotbirdul )dar se poate regla si pentru 16*E dar iti trebuie ceva cunostinte despre reglaje deoarece trebuie luat in considerare ( elevatia -azimut )si ceva aparatura ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum