em2006 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 OK, acuma hai sa detaliem.-In poza vad un singur rezistor, nu doua.-Din ce sursa se alimenteaza placuta (Vin)? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Daca ati putea face o poza cu partea plantata(prima atasata) din directia opusa, pentru a putea indentifica cealalta rezistenta si valoarea celei din colector.Pentru Dl.em2006, cred ca tot de la un redresor montat chiar pe stecher cum este si la mine. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 @em2006, nu am primit decat incarcatorul (nu l-am folosit deloc, nu am habar daca functioneaza) + bormasina fara alimentator. Bormasina esta la 12V si o folosesc legata la diferite acumulatoare auto (acolo unde am de lucru). Am facut o poza si din alta pozitie sa se vada mai bine componentele: Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Sigur ca ma tin de cuvant (cu intarziere ca a trbuit sa incarc acumulatorul aparatului foto). Despre tranzistor e posibil sa fi incurcat eu terminalele la transcriere (ca am cam tot invarttit montajul de pe o parte pe alta ....). Pozele promise (sper sa fie rezolutia si luminozitatea buna): Rezistoarele sunt de 10 ohmi (maro negru negru pe ambele, nu se vede a fi nimic decolorat pe acolo). Asa arata si incarcatorul meu.(pacat ca l-am pierdut). Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Multumesc, deci schema este cum am desenat eu si valorile rezistentelor de 1K. Maro-negru-negru-maro si ultimul toleranta,maro=1% Daca tot nu-l folositi, poate va intelegeti cu Dl. relucavnic si-l cedati lui(eventual contra cost). Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Cred ca am depistat pozitia celei de a 2a rezistente, acum vad ca deja ati postat pozele, in timp ce prelucram cele 2 poze postate initial:E corect layoutul de mai sus? ...si valorile rezistentelor de 1K.Maro-negru-negru-maro si ultimul toleranta,maro=1%Uau, ce am mai nemerit-o!Palinca made by Pusu e medicament curat, te inspira... , scuze de off-topic. Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Da tranzistorul ce model este? Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 @em2006, e corect.@relucavnic, da-mi pe privat o adresa sa-ti trimit incarcatorul. Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Mai bine completati-l cu componentele necesare ca sa mearga corect pe sursa dorita.Cum e acum, el merge corect doar pe adaptorul propriu, care, el insusi limiteaza curentul de incarcare, cata vreme chinezul nu i-a prevazut asta (Limitarea curentului la o valoare controlabila e esentiala). Si trebe folosit acumulatorul pentru care a fost gandit.Deci, asa e acum: Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Sa rezolvat problema cu incarcatorul mi-l trimite @riderinblack_tm.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum