Vizitator lush11 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 buna ziua! am achizitionat componente electronice de la acelasi cnc, bradford. problema e ca pare complicat iar eu sunt incepator. atasez poze cu aceste componente. daca ma poate ajuta cineva va multumesc! Link spre comentariu
znecula Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 In ce scop le-ai achizitionat?Ai o masina si vrei sa o transformi in cnc?Vrei sa-ti construiesti un cnc?Presupun ca acea electronica e de generatie mai veche si iti trebuie si soft dedicat.Poate cineva stie cum e cu Bradford.Presupun ca ai obtinut-o cu bani putini, altfel era mai avantajos sa-ti cumperi niste drivere pe care le poti folosi cu softurile uzuale azi (ex. mach2, 3).Mai vino cu detalii. Link spre comentariu
Vizitator camy36 Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 buna ziua..ajutor...nu stiu unde sa pun intrebarea...am o masina de echilibrat roti si da eroare cand o aprind...va rog frumos stie cineva sa ma ajute...cineva care se pricepe in reparatii..mulumesc anticipat..astept raspuns urgent Link spre comentariu
mihaighe Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 buna ziua..ajutor...nu stiu unde sa pun intrebarea...Mai citeste si vei gasi rubrica unde sa postezi,fi coerent in intrebare si da mai multe detalii ca altfel astepti de pomana raspuns.tip? poze ? ce intelegi prin eroare?-de unde stii ca ce vezi pe afisaj este eroare?tentru un raspuns trebuiesc mai multe date Link spre comentariu
Vizitator odin-cnc Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Salutari!In ce masina era electronica asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum