Vizitator vally_09 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Buna.Am si eu un laptop samsung si am instalat pe el windows 7. Si am primit urmatoarea eroare :"Reboot and select proper boot device",tin sa precizez ca nu pot intra nici in BIOS,in mod normal acest lucru il faceam de pe F2,dar cand il apas nu are nici un efect.Ce trebuie sa fac? Stima Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Trebuie sa intre in bios incearca de mai multe ori..cand ai intrat du-te la boot si selecteaza Hdd prima data... Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Trebuie sa intre in bios incearca de mai multe ori..cand ai intrat du-te la boot si selecteaza Hdd prima data...am facut asa si tot eroarea asta o primesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Ce laptop ai?reinstaleaza windowsul daca nu vrea nici dupa ai o problema la Hdd..... Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Ce laptop ai?reinstaleaza windowsul daca nu vrea nici dupa ai o problema la Hdd.....ii un laptop samsung,exact modelul nu-l stiu. Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Ce laptop ai?reinstaleaza windowsul daca nu vrea nici dupa ai o problema la Hdd.....acum am obesrvat ca hdd nu este recunoscut de bios,ce tre sa ii fac? stima Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Poate a crapat si-a dat duhul in timpul instalarii... Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Poate a crapat si-a dat duhul in timpul instalarii...dar nu am incercat sa instalez windowsul din nou.se poate sa fie din cauza ca am scapat laptopul pe jos? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 poi cam cum crezi ?este ceva normal sa iti faca asa daca tu dai cu el de pamant da si el cu buzunarele tale asta fara suparare Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 se poate sa fie din cauza ca am scapat laptopul pe jos?Normal ca se poate, nu e blindat, hard-ul are piese in miscare, sensibile la socuri. Incearca sa scoti hdd-ul si sa-l bagi la loc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Buna.Am si eu un laptop samsung si am instalat pe el windows 7. Si am primit urmatoarea eroare :"Reboot and select proper boot device",tin sa precizez ca nu pot intra nici in BIOS,in mod normal acest lucru il faceam de pe F2,dar cand il apas nu are nici un efect.Ce trebuie sa fac? Stima Aici scrie clar "Am si eu un laptop samsung si am instalat pe el windows 7" daca nu va exprimati cum trebuie fratilor ce sa va fac eu...trebuia sa zici :Am si eu un laptop samsung care are instalat pe el windows 7... normal ca de aceea nu iti mai vede hdd ca a luat o cazatura.....adio altul.... Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Buna.Am si eu un laptop samsung si am instalat pe el windows 7. Si am primit urmatoarea eroare :"Reboot and select proper boot device",tin sa precizez ca nu pot intra nici in BIOS,in mod normal acest lucru il faceam de pe F2,dar cand il apas nu are nici un efect.Ce trebuie sa fac? Stima Aici scrie clar "Am si eu un laptop samsung si am instalat pe el windows 7" daca nu va exprimati cum trebuie fratilor ce sa va fac eu...trebuia sa zici :Am si eu un laptop samsung care are instalat pe el windows 7... normal ca de aceea nu iti mai vede hdd ca a luat o cazatura.....adio altul.... l-am scos si l-am bagat,dar nimic...acelasi rezultat. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 am avut necazuri din acestea cu laptopuri care au avut trante si la reinstalare au crapat Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 l-am scos si l-am bagat,dar nimic...acelasi rezultat.Da-l la "Recycle Bin"... cu Shift+Delete! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum