Freddy19 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Se pot conecta in punte 2 montaje cu tda 2052 ? Link spre comentariu
asyx Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 incearca sa legi o intrare la masa(de la un amplificator) si difuzorul pe iesirile active ale celor doua amplificatoare Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 am folosit cu succes integratele astea in punte mai acum cativa ani. eu am folosit defazor pentru punerea lor in punte. de fapt pentru toate montajele in punte folosesc defazor. nici macar 7294 nu il folosesc cu o intrare la masa. atentie la tensiunea de alimentare pentru ca il poti distruge destul de usor. succes! Link spre comentariu
Freddy19 Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 le alimentez cu 2x19v,si o sa fac legarea in punte fara defazor. Link spre comentariu
Freddy19 Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Le-am conectat in punte,dar nu se cunoaste nici o diferenta.Tensiunea pe iesire este la fel ca si in modul normal.De ce?Unde este greseala? Link spre comentariu
asyx Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 cum ai legat la masa?direct sau cu condensator? Link spre comentariu
Freddy19 Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Pai este printr-un condensator electrolitic de 1uf,in paralel rezistenta de 22kohm.Schema e cea din datasheet de la pag 1. Link spre comentariu
asyx Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 incearca un condensator nepolarizat si fara rezistenta paralel.daca nu merge atunci,dupa cum spunea un user mai sus, trebuie sa faci un etaj defazor pe intrare.vrei sa-l folosesti la un subwoofer? Link spre comentariu
Freddy19 Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Este un amplificator stereo caruia vreau sa il pot trece pe modul bridge cu ajutorul unui comutator atunci cand o sa am nevoie de putere mai mare. Link spre comentariu
Freddy19 Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Am inlocuit acel condensator,dar degeaba,rezultatul e acelasi.Chiar nu mai exista alta solutie inafara de cea cu defazor?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum