Ion_Bumbu Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 E simplu, din moment ce ai spus despre "Made in Germany" e normal ca ai vazut la ce se referea Vasile.Deci era clar ca ai atras atentia asupra marcii dorite de el.In acest moment deja am considerat ca discutam despre ce doreste Vasile sa ia si nudiscutii generale despre alte marci. De aia am atras atentia asupra marcii si m`am documentat apoi si eu.Stiam despre ei ca folosesc sursele Rehm din folclor dar pe site si scriu.Grig Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 E simplu, din moment ce ai spus despre "Made in Germany" e normal ca ai vazut la ce se referea Vasile.Deci era clar ca ai atras atentia asupra marcii dorite de el.In acest moment deja am considerat ca discutam despre ce doreste Vasile sa ia si nudiscutii generale despre alte marci. De aia am atras atentia asupra marcii si m`am documentat apoi si eu.Stiam despre ei ca folosesc sursele Rehm din folclor dar pe site si scriu.GrigMi-am dat seama ca se poate interpreta si asltfel mai tirziu, insa vorbeam la modul general, asa e cind scrii, cuvintele sint mai "sarace" decit atunci cind sint vorbite. Au inceput razboaie astfel, acum nu e cazul, nu?Despre REHM ce sa zic, cunosc o mica parte din instalatiile de sudura MIG/MAG cum ar fi Synergic 505S, Synergic PLus etc in sensul ca am mai avut la reparat, asta nu inseamna ca la un an doi de cind au fost cumparate ci dupa mai multi ani de folosinta si sint surse de incredere, singurul lucru care nu mi-a placut la ele este ansamblu de avans al sirmei, avea un sistem de presare mai incomod.Oricum in general sursele de sudura MIG/MAG clasice adica cu transformator si redresare cu punte de diode sint relativ simple, ce ar fi de urmarit in mod deosebit la achizitionarea unei astfel de instalatii sa aiba daca e posibil functia "sinergic", asta ajuta la schimbarea rapida a regimurilor de sudare, la comutarea intre trepte nu mai e nevoie si de reglarea avansului sirmei, si-l regleaza singura. Am spus asta pentru cei care nu cunosc semnificatia acestei functii. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Au inceput razboaie astfel, acum nu e cazul, nu?Care razboi ??Sa fim seriosi , mai scapa fiecare ceva din vedere.Ceva adevar e cu alea de scrie nemteste pe ele.Sa vezi ce "ESAB" am eu!E galben da atita!Despre Rehm cam asa`i cum zici si se pare ca mai le folosesc si altii .Grig Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 ..................Sa vezi ce "ESAB" am eu!......................Cred ca-l "stiu", e acela cu potentiometru?Parca mai era unu`, un 300... sau ma insel care era "spre" reparare.... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Ala`i cel vestit!315 e spre reparat , am progresat , erau ceva tranz. si diode in driver cu probleme.Momentan e pregatit pt teste.Da nu`s stresat ca`l am pe ala galben si merge bine.Astept iarna sa mai am ceva timp si de ESAB .Grig Link spre comentariu
philipo4you Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Dom' VASILE,Komby ala la care te-ai oprit, nu este o chinezarie nici pe departe! Este de fapt produs in Italia de catre TECLA !In Romania sa vindut sub denumirea ERGUS, iar in Germania este vindut de o alta firma intermediara sub denumirea Komby ! In Romania il aduce ROCAST din Germania !Este un aparat profesional.Este un aparat foarte bun pentru ce iti trebuie si poate face toate procedeele de sudare.Electrod invelit, mig-mag, si wig(tig).Caracteristic acestor aparate este timpul bun de utilizare.Am vindut aproape 10 ani aceste aparate si le cunosc bine. Link spre comentariu
aventtini888 Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Esab recomand de la hamex am 3 aparate de la ei si merge ca un film cu bruce ,moare greu Link spre comentariu
Maneaalexandru Postat Decembrie 1, 2020 Partajează Postat Decembrie 1, 2020 La 05.11.2012 la 1:17, Vasile a spus: Vreau sa cumpar un aparat de sudura ca sa-l folosesc pentru a suda tot felul cu el, de la lucruri marunte pana la structuri metalice Ce imi recomandati ? Eu m-am incurcat in tuguri viguri si miguri ca nici nu stiu pe unde sa mai ies. De 2 ani tot intentionez sa cumpar si nu stiu ce.... Suma maxima in care ma pot incadra momentan este de maxim 2000 Euro Cel mai bun mig mag poti suda de la 1mm lina la infinit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum