Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIF 500W ...

Vizitator costeldelay

Postări Recomandate

Vizitator costeldelay

Salutare, in primul rand rog pe domnii moderatori sa ma scuze ca am postat in alta parte, sper sa inteleaga ,nu prea am experienta in calculatoare. As dori , daca se poate cateva pareri despre amplifu asta, nu ma intereseaza neaparat puterea de 500 , vreau sa stiu daca o pot folosi macar la jumate ,momentan folosesc o statie ruseasca [ARTA], cred ca are 2x 100w ,care am realizat-o cu ceva vreme in urma. Daca cineva a realizat acest proiect,as ruga daca se poate sa-mi spuna daca merita efortul. CU RESPECT

post-69672-139829516201_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator costeldelay

Salut ,de pricepere ramane de vazut la final, sper sa pot adauga niste fotografii si un filmulet, nu ma pot lauda prea tare ,intotdeauna e loc de mai bine. Am construit ceva amplifuri , dar nu mai mari de 120w .Acum am descoperit acest forum si m-am minunat cand am vazut ca sunt oameni care chiar vor sa te ajute. Sper sa nu deranjez cu intrebarile sau cu postarile, nu prea am avut de-aface cu calculatoarele. RESPECT TUTUROR

Link spre comentariu

Daca va credeti în stare, apucati-va de double barelled amplifier al lui Marshall-Leach. Pentru ambele variante nu aveti neaparat nevoie de circuite imprimate. Se pot face foarte usor pe circuite de test. Desi nu arata la fel de "profi", circuitele de test au doua mari avantaje: versatilitatea si racirea componentelor dispuse pe ele în cazul amplasarii orizontale.

Link spre comentariu

Am pus eu pdf-ul din site-ul de sharing direct aici pe forum, l-am arhivat in doua bucati ca era mai mare de 500k

stefi1_2006 probabil se refera la una din cele 2 variante de scheme din foaia de catalog a acelor mosfeti laterali, schemele se gasesc pe ultimele doua pagini ale pdf-ului

Link spre comentariu

Finalii aia nu sunt chiar o gluma.Sunt cam cei mai robusti pentru un Vce de pana in 140 V.O privire aruncata pe PDF confirma ce indraznesc sa spun mai sus. SOA 5A@50VEu am facut doua aplicatii cu acesti finali si mi-au placut. ( subiectiv vorbind). Schema nu o comentez. Am avut ocazia sa ascult un Quad cu doua perechi de finali pe canal si m-a impresionat.Toate cele bune,Mircea.

Link spre comentariu
Vizitator costeldelay

Salut , am primit acum cateva zile de la un user o schema super tare , o sa-i pun cablajul sa vedeti daca va spune ceva. In ce priveste schema mea ,tocmai i-am tras o proba care m-a dezamagit, nu cred ca poate debita o putere de care safiu multumit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări