Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIFICATOR 80W CU TDA7295

Vizitator me_gaton

Postări Recomandate

Vizitator me_gaton

SAUT,AM SI EU O RUGAMINTE,CINE MA POATE AJUTA CU O SCHEMA DE LA TDA7295 CEL DE 80W,AM PIERDUT SCHEMA CA O AVEAM,MA INTERESEAZA SCHEMA DE CABLAJ SI CEA CU PIESELE,VA MULTUMESCps:STITI ALT AMPLIFICATOR BUN DE 80W?TOT CAM LA ACEEASI BANI?(80W MUZICALI)FINALU E 160.000LEI(CU TOT CU PIESE CRED CA DUCE CAM LA 400.000LEI ZIC EU).MS ASTEPT RASPUNSURI

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• Extasy2525

1

• adircf

1

• cipa_maria

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: bravooooooooo :rolleyes: cum ai reusit?nu iti recomand la banii aia sa te apuci de asa ceva.ia-ti niste feturi sau bipolari :yawinkle: succes!!!

Link spre comentariu

Uite aici schema de la amplificatorul de 100W cel cu TDA7294, este aceeasi schema ca a lui TDA7295, faci cablajul pui aceleasi piese si in loc de TDA7294 pui TDA7295....schema am utilizato si eu pe vremuri cu TDA7294 este imposibil sa nu iti mearga daca respecti pozitionarea pieselor corect (ma refer la condesatori) si alimentezi cum trebuie :) succes ! ! !

Btw am calculat cat te costa piesele...toate care sunt acolo in schema te costa 250.000 fara cablaj si transformator. nu stiu cum ai ajuns tu la 400.000 :smt003

Poti sa vezi fiecare piesa cat costa intrand la http://www.conexelectronic.ro

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări