Bird Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Va salut ! Are cineva o schema de la televizorul asta ? Va multumesc ! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Spune cu ce componente este facut.procesor ,jungla, sursa ,final audio si probabil ca vom gasi . Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Posibil sasiu PC020. http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... c016-.html Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 ...cateva poze : Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 .....Chiar nu stie nimeni cu ce s-ar potrivi ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Vedeti ca tipul sasiului este trecut pe placa, adica HBAL-01A. Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Vedeti ca tipul sasiului este trecut pe placa, adica HBAL-01A. Multumesc ! am vazut , dar...nu am gasit nici o referire la denumire. Am zis sa o iau ...fara shema , dar se pare ca sunt ghinionist ...nu am gasit nici un DATASHEET pentru IC701 : HB-09-01 ( defectul fiind : nu memoreaza nici manual nici automat programele )..... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Verificati tensiunile pe memoria MN12C2O1D eventual schimbati-o. Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Verificati tensiunile pe memoria MN12C2O1D eventual schimbati-o. Asa o sa fac , o să o schimb . Să văd unde mai găsesc aşa ceva , pe „DIODA ” nu am găsit . Am căutat nişte date tehnice pentru ea (pinii ) şi nu am găsit-o pe net !!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum