Vizitator P FLORIN Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Am un audi V8 din 1994 dar motorul a fost schimbat acum are un motor 2,5 tdi de 88kw model 1T cu cinci cilindri în linie.Problema este ca a căzut cutia de viteze și nu știu de pe ce tip de audi a fost luat motorul și cutia precizez ca cutia este manuala.Va rog sa ma ajutați sa o identific. Va mulțumesc! Link spre comentariu
bibanu47 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Salut,E o caracteristica a acestor cutii dupa motoare de 2,5 de a se defecta.Motoarele sunt echipate pe Passat,Audi 100 cu caroserie de A6 si mai sunt echipate si pe Volvo 740 parca.Problema este ca nu prea se gasesc si daca intampini aceeasi problema mi-o poti trimite prin curierat ca sa ti-o repar,imi vin din toate colturile tarii,ultima reparata a fost de la Cluj acum 2 saptamani,ii cedase grupul.Imi poti spune ce probleme are cutia ta? Link spre comentariu
pasbogdan Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Incearca sa identifici un cod al transmisiei.Este pe partea superioara a carcasei ambreajului(la cutiile quattro de obicei).Nu este un cod scris din turnare(in relief) ci un cod stantat.Daca revii cu un cod de cutie pot verifica ce cutie se potriveste.Fiind un v8 cred ca este quattro.Se mai gasesc cutii pt acest model.La fel si piese.@bibanu47:Detineti cumva pe stoc un diferential central torsen dintr-o transmisie 01a(a 2-a varianta de transmisie quattro,fara diferential central blocant).Cu respect, Link spre comentariu
bibanu47 Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Salut,Imi pare rau dar nu detin decat piese pentru cutiile de Audi in 5 pistoane fabricate pana prin 1991,atat diesel cat si otto. Link spre comentariu
Vizitator P FLORIN Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Mulțumesc am rezolvat era lipsa un știft de blocare la o furca în cutie! Sărbători fericite! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum