Vizitator vlad2893 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Buna seara , Am o problema/dilema ( as avea mai mult nevoie de sfatul unui electronist ). Am 2 placi video la care nu imi dau seama care ar fi problema. Au artefacte ( la una am inlocuit toti capacitorii ca erau umflati ) , am incercat reflow pe ambele si cu infrarosu si cu aer cald ( + flux gel ) dar fara succes. Acum tind sa cred ca ca niste smd-uri ar fi problema , dar fara valori nu prea stiu dupa ce sa ma uit ( sunt incepator , stiu ceva teorie si cum se masoara o piesa ).Un sfat , cu ce ar trebui sa incep ? Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Daca au artefacte defectul este memoria. Link spre comentariu
Vizitator vlad2893 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Si exista vreo metoda sa verifici care sunt bune ? Si trebuie sa inlocuiesti cu exact acelasi model de memorie ?Si la fara semnal exista posibilitatea sa fie memoria dusa ? Sau doar cipul / condesatori sau alte piese ? Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Nu cred sa mearga si cu alte memorii, trebuie sa pui acelsas tip de componente (sau ceva echivalent). Link spre comentariu
Vizitator vlad2893 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 O alta opinie ar fi bine venita. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Salut. Nu cred ca o mai poti repara. Eu am avut un Gainward cu care am patit la fel..... fiind in garantie , mi-au schimbat-o cu alta nu s-au mai complicat sa o repare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum