dan cod Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Are cineva documentatia,manual service, la Powermetrul RF asta? Link spre comentariu
radu42 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Salut ! E relativ simpla schema...are o rezistenta de 50 ohmi coaxiala la care se conecteaza un detector simplu cu dioda ROD01 si capacitate de ...nu mai stiu citi pF cred 1nF.Urmeaza un voltmetru clasic...al meu l-am probat cu statia Yaesu VX6 si merge perfect si la 440 mega. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 E un aparat fainut .Acum l-am luat si vroiam sa am schema lui.Este neumblat in el deci ok.Deci merge si la frecventa asa mare?si indica bine puterea de emisie? Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 E un aparat fainut .Acum l-am luat si vroiam sa am schema lui.Este neumblat in el deci ok.Deci merge si la frecventa asa mare?si indica bine puterea de emisie?Da am lucrat ani la rind cu el ,reglam iesirea pe emisie la RTM-4mfs { la CFR} ,am si ma folosesc de asa ceva si acuma . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum