Vizitator baszu' Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 am tot vazut pareri diferite despre difurile din seria hp, mai ales cei care au realizat proiecte cu ele : ba ca s-a gresit volumul incintei, ba ca apartamentul e de vinaeu vreau sa realizez un proiect de 2 incinte cu hp10w si pht 408sa sune bine in apartament si nu numai :supz: chiar vreau sa-mi achizitionez si ampu' c 320 de la konvreau sa stiu si eu care ar fi cel mai bun proiect pentru ce imi doresc (mai ales pentru apartament eu zic ca este de ajuns un hp10w pe o incinta corect realizata) HELP PLS. Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Cu hp 10w nu stiu ce bass vei obtine...indiferent de incinta :yawinkle: Nu recomand sa faci asa ceva este parerea meaIn legatura cu amplifu tu vorbesti de NAD C 320 ? Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 propui altceva? eu am sondat un pic piatza si nu e un dif rau Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Nu ai studiat suficient...nu stiu ce sa-ti recomand , nu stiu ce pretentii ai, nu stiu ce buget ai, etc ...nu esti singuru care vrea sa faca cu acest difuzor...s-a mai discutat despre el ...cum ziceam este doar parerea mea .. daca vrei sa faci cu hp10w da-i drumu ! succes ! Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 hai sa trecem peste buget si peste pretentzii (ca ar fi cam mari) :supz: vreau sa stiu daca a facut cineva un astfel de proiect si daca da cum suna Vasile tu ce zici? oricum am mai avut un post si tot nu am ajuns la un proiect in afara de pareri impartite nimicP.S. pretentzii are toata lumea mai ales cu bugete mici dar hai AJUTATI-MA cu un proiect bun va rog Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Daca nu spui bugetu si pretentiile nu cred ca te va ajuta nimeni :axe: Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 pai eu zic asa : :rolleyes: 100 ron hp10w 80 ron pht 408eu dispun de 500 ron pentru 2 incinte poate chiar 600 dar nu mai multdoresc sa si coboare ceva dar, nu pentru cine stie ce sonorizari doar ceva petreceri de apartamentma gandisem la incinte br dar nu ma pricep la simulari si la proiectarea incintelor , de facut le fac eu dar fara un proiect............. nu cred ca o sa iasa mare branza :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Decat HP10W mai bine SQ10P20 la aceeasi pret sau E10-150S care este 120. Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 intradevar E10-150S coboara mai mult si nu e diferentza mare de bani, ce zici incinta tip BR aranjeaza difu asta? are cineva un proiect? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 in incinta basreflex se va auzi basul mai bine, daca esti curios cum se aude vii la mine si ti-l bag intr-o incinta de 65 litri (asa am) sa il asculti. Link spre comentariu
Vizitator baszu' Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 cred ca asta o sa fac o sa vin sa-l aud te sun eu vasile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum